Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segítene? Egyszerú...

Valaki segítene? Egyszerú fogyókúrát keresek

Figyelt kérdés
Leszeretnék adni néhány kilót , de suliba járok és nagyon zsúfoltak a napjaim és olyan fogyókúrát keresek amit suli időben is belehet tartani . És nem nehéz . Sportolni már járok de azt vettem észre h az önmagában nem elég .Előre is köszönöm . 16/L
2011. okt. 12. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló problémáim vannak, és a leghasznosabb tanácsok, amiket kaptam, hogy reggel akár kenyeret is lehet enni, tízórai és uzsonna lehet gyümölcs (legegyszerűbb: alma), vacsira meg valami könnyűt, egy kis saláta, tojás... Amúgy meg a lényeg, hogy feleannyit egyél. Szerintem ez így helyes, de ha valaki jobban tudja, nyugodtan javítson ki.
2011. okt. 12. 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja, és ebédre meg a menzába belekóstolás(ált. nem ehető a menza)
2011. okt. 12. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Akkor az ebédnek kb. 2 falatnak kell lennie?

Egy falat leves, egy falat második??

Erre nem tudok mit mondani, sajnálom..

Általában, aki suliba jár az a legnagyobb gondja, hogy 3-4 óra mire hazaér és tud enni rendes főtt ételt.

Ezt úgy lehetne megoldani, hogy az ebéd meg az uzsi idejét fölcseréled.. ergo ugyanazt eszed, csak más időpontban

6 körül: reggeli: tk kenyér, felvágottal, zöldséggel

Tízórai: gyümölcs

"Ebéd": egy natúr joghurt

"Uzsonna": normális főtt étel

Vacsi: sovány túró, főtt tojás

2011. okt. 12. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Drága,nyugodtan egyél amit akarsz,nem ez a lényeg.

Hanem az ,hogy kevesebbet egyél mint eddig,és akkor le fogsz fogyni. És ,hogy mennyivel kevesebbet ? Hát kb a felét edd meg annak ,mint régebben,és tutira lefogysz te is,mint ahogy már sokan mások.

2011. okt. 12. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:
ja, csak aki 3-4 óráig suliba jár, és nem csak melegedni /használja az agyát is/ főleg egyetemre, az tudja, hogy 4ig nem lehet elleni natúr joghurttal, mert egyszerűen nem bírsz koncentrálni a haskorgástól a tanárra.
2011. okt. 12. 16:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát nekem sosincs tőle bajom, simán elvagyok 4-ig joghurttal, mert normálisan reggelizem. Nekem ez bevált, másnak lehet nem.
2011. okt. 12. 16:31
 7/9 anonim ***** válasza:
persze, az én reggelim is 2 tk kenyér meg felvágott. van úgy, hogy én is csak annyit tudok enni, mint te, de délutánra már nagyon rosszul vagyok, remeg a kezem-lábam meg minden :S
2011. okt. 12. 16:33
 8/9 A kérdező kommentje:
nekem is ez a bajom hogyha nem eszem rögtön rosszul vagyok , fája a fejem , szédülök . A másik meg az hogy nagyon későn érek mindig haza . Van hogy 6 óra mire haza kerülök :S
2011. okt. 12. 16:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem 3 szelet tk kenyeret eszel?

1 kb. 60 kalória, abból 3 db 180, meg még a felvágott de az nem túl sok.

Egy egészséges reggelinek 400-500 kcal között kell lennie.

2011. okt. 12. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!