Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik, hogy 10 dkg téliszalá...

Létezik, hogy 10 dkg téliszalámiban 530 kalória van?

Figyelt kérdés

Számolom a kalóriákat, reggelire mindig két szelet tk. toast kenyeret eszek külön megvajazva, külön 1-2 szelet szalámival+paradicsom rá.

5 dkg szalámi kb. 30 kalória, míg net szerint

10 dkg téliszalámi kb. 530 kalória..

(5dkg-nyit ehettem, de az akkor is olyan sok, 265 kalória?)

Pick Rákóczi szalámi...annyira nem is szeretem, a sima párizsit jobban, csak most ez volt otthon. De ha tudom h tényleg ilyen sok kalória van benne, akkor nem eszek belőle..annyit nem ér.

2011. okt. 11. 08:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"Egyébként azzal, hogy sértődötten ki ki törölteted a hozzászólásaimat azzal csak magadat minősíted."

Akkoris tied az utolsó szó? Gratulálok...

Jól beolvastál...hűűűhaaa. :D

Édes vagy:)

2011. okt. 11. 10:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hátrébb kicsit az agarakkal!

Nagyon sajnáljuk, ha pl. rokkant vagy, de honnan tudtuk volna? attól még, hogy ezzel a lehetőséggel nem számoltunk, nem vagyunk kretének.

És attól még a téli szalámi az egészségesebb.

És attól még örülj, hogy a mai világban a szüleidnek tellett arra, hogy téli szalámit vegyenek neked, és egyél belőle néhány karikát, az még az ezresbe is simán belefér úgy, hogy sok más finomságot is eszel aznap.

2011. okt. 11. 10:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Én szoktam Pick téli szalámit venni. Direkt leheletvékonyra szeletem, így tovább kitart, és csak pár darab kell a kenyérre, nem fogy el gyorsan az a 10 deka Ne aggódj a kalóriák miatt, nekem a téliszalámizástól nem jött vissza semmi, szóval nyugodtan megeheted pár kis szeletet.
2011. okt. 11. 11:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Igen,sajna ott körül van a kalóriaértéke.

De pár szelettől nem fogsz visszahízni. Én pl nagy disznósajt rajongó vagyok az is 340kcal körül van 100grammja. Egy szelet olyan 30grammra szokott kijönni ami 102kcal. Annyira nem rémes...,csak ha összehasonlítom a csiremellsonkval amiből ugyan ennyi mennyiség csak 24 kcal :)

2011. okt. 11. 13:19
 15/17 anonim ***** válasza:
elvileg orvos sem nagyon számolhat 1000kcal körüli napi energiaigényt, mert ez egy kómában fekvő ember energiaigénye kb. aki ugye tényleg nem mozog. Kérdező gondolom a kezeiddel gépelsz, esetleg tisztálkodsz, főzöl vagy wc-re jársz.. ergó többlet energiát használsz, 1000kcal ku.rva kevés :/
2011. okt. 11. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:
1000 kaloriabol nem pocsekolnek el 2560-ot ket szelet teliszalalmira. Semmi hasznos/egeszseges nincs benne.
2011. okt. 31. 13:11
 17/17 anonim ***** válasza:

felhasznált anyagok:

sertéshús, sertés szalonna, fűszerek

Összetétel:

Víztartalom: legfeljebb 28%

Zsírtartalom: legfeljebb 48%

Fehérjetartalom: legalább 18,5%

Konyhasótartalom: legfeljebb 5%

hát, azért nagyon állat.

2011. okt. 31. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!