Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Spinning után ez még belefért...

Spinning után ez még belefért vacsinak?

Figyelt kérdés

Most voltam spininningen 6-7-ig és utána olyan éhes voltam, ettem egy virslit 2 szelet teljes kiörlésű Roggen nevezetű szeletet (olyasmi mint a 2xsült), és egy almát.

Mai nap így ettem:

R: alma összekeverve kefirrel és zabpehellyel

10ó: 2 szelet tk. kenyér margarinnal

E: 3 szem főttkrumli light majonézzel

U: 1 virsli 2 roggen, zöld tes

Aztán spinning után amit írtam.

Nem valami jó, ahogy étkeztem, ugye?

Miben kellene változtatnom, hogy fogyni tudjak?

170 cm vagyok és 70 kg..jó sok tudom:(

20L

Köszi a válaszokat:))

2011. okt. 10. 20:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
hali! ez a kaja lófasz... testedzés mellé normális mennyiségben kell enni fehérjét és szénhidrátot, ez amit leírtál tökéletes étrend egy 8 éves gyereknek nemhogy egy 20 éves fiatal sportoló nőnek. oké, hogy fogyni akarsz, de ennek az lesz a vége, hogy nem fogod bírni tartani a diétát, aztán bezabálsz 1x és kezdődik előről megint minden. ajánlom a paleo étrendet, nekem használ, hozzáteszem, hogy kondizok. jobb a közérzetem, gyorsabb az anyagcserém, és az erőm is meglepő módon javult (egyáltalán nem ezt vártam szénhidrát deficit után), pedig húson,tojáson,zöldség,gyümölcsön kívül semmi mást nem eszek! edzés után sztem jó olyan gyümölcsöt enni aminek magasabb a szénhidrát tartalma, meg sovány húst enni amiben sok a fehérje, pl. csirke, hal, vad, stb. ja és a legfontosabb, ne add fel!
2011. nov. 10. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!