Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kalória volna az...

Mennyi kalória volna az ideális naponta?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 16 éves fiú vagyok, 185 cm- 95kg.

Szerintetek napi 800 kaliória bevitel elég lenne?

Úgy hogy egy héten 3x járok konditerembe másfél órát, illetve 3x járok kézilabda edzésre másfél órát.

Az orvosom 800 kaliória bevitelt ajánlott naponta.

Illetve tulajdonképpen mi az a kalória?Az ,hogy az ételek megemésztésekor mekkora erővel dolgozik a gyomor?

Mert úgy hallotam, hogy ez a mértékegysége: Kilojoule (kJ)

2011. okt. 9. 20:47
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Nos az uborkának 12 a kcal-ja, szóval ha naponta megeszek 1 szem uborkát, és egy korty vizet, és ugyanezt az edzést folytatom ,akkor nagyon rövid idő alatt ,rohadt sokat fogok fogyni?
2011. okt. 9. 21:34
 22/31 anonim ***** válasza:

100 gramm uborkát, az a 12 kcal.

Olyan 2 nap múlva le fogod enni a tapétát a falról...

Igen, rohadt sokat fogsz fogyni, ha esetleg nem halsz meg időközben, mivel a szervezetnek kell az energia és nem lehet egy bizonyos felhasználás alá menni, mert akkor már az izmaidat is leépíted. Szívizmot is, csak hogy tisztán lássunk.

Ha meg abbahagyod, akkor villámgyorsan vissza is fogsz hízni.

Korodnak és aktivitásodnak megfelelő 1500-2000 kalóriát minimum fogyasztanod kellene, és ezt rendes kajákból, nem pörköltből :)

2011. okt. 9. 21:50
 23/31 anonim ***** válasza:
Nekem egy osztálytársnőm kipróbálta, hogy csak 50 kcalt eszik egy nap, és olyan éhes lett, hogy végül felzabálta saját magát. De megpróbálhatod.
2011. okt. 9. 21:52
 24/31 anonim ***** válasza:
Olyan 8000 a minimum.
2011. okt. 9. 22:37
 25/31 anonim ***** válasza:

Nem is akartam elhinni hogy egy orvos mondott 800 kalóriát, csajok fogyókúráznak kb 1500 kalóriával. Mondom fogyókúráznak nem normálisan esznek :)

Én is férfi vagyok most 2000 kalória körül eszek, de ez is nehezen tartható állapot spártai edzések mellette, dehát a szálkásítás végső fázisának eléréshez komolyan meg kell küzdeni! :)

2011. okt. 9. 23:11
 26/31 anonim ***** válasza:
Ne strapáljátok magatok. A kérdező vagy szivat benneteket, vagy annyira hülye, hogy felesleges magyarázni neki, úgysem érti.
2011. okt. 9. 23:13
 27/31 anonim ***** válasza:
Hát csak gratulálni tudok az orvosodnak.800 kcal az rohadt kevés, főleg heti 6 edzés mellett.Én heti 5x járok konditerembe, és 45kg-os lány vagyok, de ha napi 800 kcalt kéne ennem, össze is esnék..Minumim a dupláját kéne enned, és simán lefogynál. De ami még fontosabb, hogy egészséges ételeket egyél.Egyél minél több fehérjét, tejterméket, sovány húst, zöldséget, gyümölcsöt.Egyél kevesebb szénhidrátot.Reggelire ehetsz zabpelyhet vagy rozskenyeret, az ebédhez pedig ehetsz egy kevés barnarizsit is, mert azért a szénhidrátra is szükség van, csak kevesebbet kell belőle enni.
2011. okt. 10. 06:20
 28/31 anonim ***** válasza:

az az orvos, aki ilyen adatokkal rendelkező, fejlődésben lévő gyereknek 800 kcal-t ajánl napi bevitelre, az adja vissza a diplomáját és az engedélyét

kérdező, linkelj egy képet magadról! mióta sportolsz ennyit?

úgy érzed el vagy hízva?

heti 6* 1,5 óra intenzív edzés + heti 2 tesióra mellett napi 800 kcal bevitel az masszív éhezés és egy héten belül kórház lesz a vége...ez még akkor is kevés, ha egész nap a tévé előtt poshadsz

2011. okt. 10. 08:03
 29/31 anonim ***** válasza:
[link] itt van kézilabda is
2011. okt. 10. 08:05
 30/31 anonim ***** válasza:
na elolvastam a kérdező összes kommentjét - hülye kamukérdés
2011. okt. 10. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!