Mennyi kalória volna az ideális naponta?
Sziasztok, 16 éves fiú vagyok, 185 cm- 95kg.
Szerintetek napi 800 kaliória bevitel elég lenne?
Úgy hogy egy héten 3x járok konditerembe másfél órát, illetve 3x járok kézilabda edzésre másfél órát.
Az orvosom 800 kaliória bevitelt ajánlott naponta.
Illetve tulajdonképpen mi az a kalória?Az ,hogy az ételek megemésztésekor mekkora erővel dolgozik a gyomor?
Mert úgy hallotam, hogy ez a mértékegysége: Kilojoule (kJ)
100 gramm uborkát, az a 12 kcal.
Olyan 2 nap múlva le fogod enni a tapétát a falról...
Igen, rohadt sokat fogsz fogyni, ha esetleg nem halsz meg időközben, mivel a szervezetnek kell az energia és nem lehet egy bizonyos felhasználás alá menni, mert akkor már az izmaidat is leépíted. Szívizmot is, csak hogy tisztán lássunk.
Ha meg abbahagyod, akkor villámgyorsan vissza is fogsz hízni.
Korodnak és aktivitásodnak megfelelő 1500-2000 kalóriát minimum fogyasztanod kellene, és ezt rendes kajákból, nem pörköltből :)
Nem is akartam elhinni hogy egy orvos mondott 800 kalóriát, csajok fogyókúráznak kb 1500 kalóriával. Mondom fogyókúráznak nem normálisan esznek :)
Én is férfi vagyok most 2000 kalória körül eszek, de ez is nehezen tartható állapot spártai edzések mellette, dehát a szálkásítás végső fázisának eléréshez komolyan meg kell küzdeni! :)
az az orvos, aki ilyen adatokkal rendelkező, fejlődésben lévő gyereknek 800 kcal-t ajánl napi bevitelre, az adja vissza a diplomáját és az engedélyét
kérdező, linkelj egy képet magadról! mióta sportolsz ennyit?
úgy érzed el vagy hízva?
heti 6* 1,5 óra intenzív edzés + heti 2 tesióra mellett napi 800 kcal bevitel az masszív éhezés és egy héten belül kórház lesz a vége...ez még akkor is kevés, ha egész nap a tévé előtt poshadsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!