Naponta hány perc torna ideális?
25 éves vagyok és 52kg/160cm
Nem vagyok túlsúlyos csak formálódni,feszesedni szeretnék:))
Előszőr is gratulálok a kiváló súlyodhoz ! ( én is 160 centi vagyok különben :-D )
Ahogy az előttem levők is mondták, a minimum azért 20 perctől kezdődik és hát őszintén én nem szeretem azt mondani, hogy mennyi a maximum. Már csak azért is nem, mert gondolom a napi 2 órát úgyse haladnád meg, vagy igen ? :-) Mert az lenne egy maximum ( szerintem )
Az izom is kell pihenjen
én is kb. 1.5 órát mozgok naponta. szerintem egyébként elég 40-45 perc,de az intenzív legyen,és változatos! a táplálkozásra is figyelj, kevesebb szénhidrátot, zsírt vigyél be,hogy szálkásodni tudj!
sok sikert,és kitartást!:)
Köszönöm a válaszokat:)
Jártam régen futni most megint elkezdek+vannak Réka dvd-im meglátom mire jók:))
Szénhidráttal nem nagyon van bajom mivel olyan 3hónapja derült ki,hogy glutén érzékeny vagyok:(( Így még a táplálkozásban keresem a helyem.
Genetikailag nem vagyok hízékony,csak a fenekem és a combom tud nagyon "beerősödni":)))
Tényleg köszönöm a rengetek kedves és hasznos na meg bíztató választ:-)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!