Milyen sürün esztek édességet vagy hizlalóbb ételeket?
Mondjuk minden harmadnap, bár tényleg nézőpont kérdése, hogy mi számít hízlalónak. Ma pl. egy hízlaló ételes nap van mert a pasim valami hülye hasznavehetetlen diétát csinál, amiben minden héten van egy eat anything day, és nem bírom nézni amit csinál, nem bírom így tartani magam.
Tessék, a mai étrendem:
4 füstli, 2 retek, 1 paradicsom, 2 szelet tk kenyér, 2 retek
1 alma
Saláta + csirke 1 Lila pause (215kcal) 1 bögre kakaó (édesítő, 2dl tej)
Carbonara spagetti durum tésztából
De én mondjuk hétköznap igyekszem elkerülni a rántott dolgokat, a szénhidrát alapú köreteket (rizs, krumpli, stb) és a kenyeret is és ha ez becsúszik azt már bűnözésnek tekintem.
Ugyanakkor rendszeresen előfordul, hogy 25g étcsoki egy almával az uzsonnám, és azt nem tekintem bűnözésnek, mert bele van számolva.
Utolsó!
mennyi teljes értékű fehérjét eszel?
amúgy amit írtál "mai étrend" mennyiségre valahogy nagyon nem tűnik soknak :)
tehát ha ez nálad a "bűnözés" az elég jó :D
Édességet nagyon ritkán (talán havi egy-kettő valami), chipsféléket soha.
Ha a hízlaló alatt a magas kalóriatartalmú cuccokat érted, az már változó... imádom a ricottát, a mascarponét (csak úgy magában vagy kis édesítővel), egy csomó sajtfélét, rajongok az aszalt datolyáért (a legtöbb aszalt gyümölcsöt eleve szeretem), na meg ott van a libamájpástétom is (a nyálcsorgás már be is indult :D). Szívem szerint elképesztő mennyiségeket felfalnék ilyenekből. Időnként el is kap a gépszíj, ha ilyesmit eszem, mert a mértékletesség nem erényem, szóval csak ezeket is csak ritkán és óvatosan, de heti egy-két alkalom általában befigyel (sovány sajtból sokkal több).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!