Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen sürün esztek édességet...

Milyen sürün esztek édességet vagy hizlalóbb ételeket?

Figyelt kérdés
Én egyenlőre naponta többször, de fogyni szeretnék Kicsit(!).
2011. okt. 9. 15:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
köteXXem, én ettem olyan ételt amiben több kalória van (almában több van mint a vízben) és nem híztam. miért nevezed hizlalónak? :D
2011. okt. 9. 18:25
 12/19 anonim ***** válasza:

Mondjuk minden harmadnap, bár tényleg nézőpont kérdése, hogy mi számít hízlalónak. Ma pl. egy hízlaló ételes nap van mert a pasim valami hülye hasznavehetetlen diétát csinál, amiben minden héten van egy eat anything day, és nem bírom nézni amit csinál, nem bírom így tartani magam.

Tessék, a mai étrendem:

4 füstli, 2 retek, 1 paradicsom, 2 szelet tk kenyér, 2 retek

1 alma

Saláta + csirke 1 Lila pause (215kcal) 1 bögre kakaó (édesítő, 2dl tej)

Carbonara spagetti durum tésztából

De én mondjuk hétköznap igyekszem elkerülni a rántott dolgokat, a szénhidrát alapú köreteket (rizs, krumpli, stb) és a kenyeret is és ha ez becsúszik azt már bűnözésnek tekintem.

Ugyanakkor rendszeresen előfordul, hogy 25g étcsoki egy almával az uzsonnám, és azt nem tekintem bűnözésnek, mert bele van számolva.

2011. okt. 9. 18:56
 13/19 anonim ***** válasza:

Utolsó!

mennyi teljes értékű fehérjét eszel?

2011. okt. 9. 19:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Máskor sokat, imádom a túrót minden formában, és gyakran eszem tojást, mozarellát, halat, csirkemellet is, szénhidrátot pedig alig. De nem bírom ki, hogy néha ne egyek ilyesmit, akkor feladnám az egészet.
2011. okt. 9. 19:32
 15/19 anonim ***** válasza:

amúgy amit írtál "mai étrend" mennyiségre valahogy nagyon nem tűnik soknak :)

tehát ha ez nálad a "bűnözés" az elég jó :D

2011. okt. 9. 20:31
 16/19 anonim ***** válasza:
édességet soha, nálam a bűnözés a pizza meg a hamburger. és változó. Van úgy, hogy 3 hétig betűre tartom a diétámat, aztán 2-3 napig minden nap megeszek egy szelet pizzát vagy egy gyrost. olyankor mindig levonom a kcalszükségletemből, és vacsira pl. már nem eszek 3 tojást kirántva sonkával és túróval, csak 1 joghurtot.
2011. okt. 9. 21:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Tényleg? PEdig a közel egy hónapos diétámban ma először elgondolkodtam, hogy megiszom egy mályva teát, hogy jóvá tegyem... Mondjuk ha az ebéd és a vacsora fordítva lett volna, akkor talán eggyel jobb lenne a helyzet :)
2011. okt. 9. 22:05
 18/19 anonim ***** válasza:

Édességet nagyon ritkán (talán havi egy-kettő valami), chipsféléket soha.

Ha a hízlaló alatt a magas kalóriatartalmú cuccokat érted, az már változó... imádom a ricottát, a mascarponét (csak úgy magában vagy kis édesítővel), egy csomó sajtfélét, rajongok az aszalt datolyáért (a legtöbb aszalt gyümölcsöt eleve szeretem), na meg ott van a libamájpástétom is (a nyálcsorgás már be is indult :D). Szívem szerint elképesztő mennyiségeket felfalnék ilyenekből. Időnként el is kap a gépszíj, ha ilyesmit eszem, mert a mértékletesség nem erényem, szóval csak ezeket is csak ritkán és óvatosan, de heti egy-két alkalom általában befigyel (sovány sajtból sokkal több).

2011. okt. 10. 21:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Norbisat? Bizony Norbikának valakikből meg kell gazdagodni .
2013. dec. 7. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!