Létezhet ilyen? Egyik haverom fejébe vette,hogy kipróbálja.. Szerintem nem éri meg, mert egyoldalú, de nem tudom meggyőzni.
Figyelt kérdés
Véleményeket várok és megmutatom majd neki az oldalt. Előre is köszi mindenkinek!
/26 éves fiú/
2009. ápr. 29. 20:03
2/4 anonim válasza:
Azért hiszem el mert egy haverom úgy fogyott le 20 kg-ot, hogy olvasta a szétválasztós diéta lényegét, hogy egyszerre csak egyféle kategóriájú étel kerüljön a gyomorba, szénhidrát vagy fehérje stb..; ezért okosan :D kitalálta, hogy akkor ő grillcsirkét fog csak enni. Reggelire 1 grillcsirke, ebédre 1 grillcsirke, vacsorára 1 grillcsirke. Ez ment 2 hónapig, natúr üresen magában mentek a csirkék az arcába. :) 2 hónap alatt 20 kg-ot lefogyott!
3/4 anonim válasza:
Még annyit, hogy valóban egyoldalú, de rövid távon szerintem ez nem okoz kárt, csak ha több hónapig tart egy ilyen diéta.
4/4 anonim válasza:
A grillcsirkés diétában van ráció, lévén hogy sok fehérjét vitt be. Ellenben a babkonzervtől maximum telefinghatod a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!