Hatásos a phytoline gyógszer és felboritja a hormonháztartást és hogyan kell használni valakinek már bejött?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 19:55
1/4 anonim válasza:
Én csak fostam tőle mint a lakodalmas korcs tacskókutya. Ebből a szempontból fogyaszt! Mi az a hormonháztartás?
2/4 anonim válasza:
Pont tegnap kerestem rá a neten, de semmi jót nem találtam róla. Helyesbítve egyáltalán nincs róla semmi. Magyarul csak 4! oldalt dobott ki, semmi leírás, semmi céges adat. Én nem bíznék meg egy ilyen készítményben. Egyébként az újság hátulján lévő hirdetésben az a nő nem valós személy, legalábbis az első kettőn biztos nem. Csak kövérré varázsolták egy ügyes program segítségével..
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor mér teszik be nők lapjába mikor az egy viszonylag szinvonalas újság ?
2009. ápr. 29. 21:46
4/4 anonim válasza:
Én is ott láttam. De ez csak egy reklámhirdetés. A kiadónak szinte teljesen mindegy, hogy parfümöt,tisztítószert vagy fogyasztó tablettát reklámoz e addig, amíg fizetnek nekik érte.. Egyébként a Nők Lapjában már nem ez az első gyors fogyást ígérő csodaszer. Ott volt pl. a gyomorlabda, hasonló ígéretekkel és árakkal. És az, hogy a nő már az első nap fogyott 1kg-t, és egy hét alatt 6ot, az eléggé irreális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!