163cm 56kg os lány fogyókúrázzon? És 175cm 70kg-os?
Szerintem és néhány igazán hozzáértő ember szerint lehet célzott gyakorlatokkal formálni. Nekem például a hasam a felülésektől bordás lett, combizom-gyakorlatok pedig páromnál hoztak igen látványos változást.
Általánosságban pedig a zsírégetés 130-140 pulzusnál kezdődik, és onnan égeti le a zsírt ahol van, lábgyakorlatnál a lábról, hasizomgyakorlatnál a hasfalról!
ma 16:51
Más az, hogy egy testrészre rádolgozik az ember (pl izmosítja a combját), ez lehetséges.
De itt helyi zsírégetésről volt szó, és pl egy körte alkatú, vastag combú nőnek soha nem lesznek piszkafa lábai, nem tudja csak onnan ledolgozni a zsírt.
A 2 dolog nem ugyanaz.
Célzott zsírégetés ugyan nincs , de legalább a 130-140 pulzust is rosszul tudod. Továbbra is csak azt tudom mondani mint amit már leirtam párszor ezen az oldalon, teljesen gyakorlati oldalról megközelitve a dolgot: a testépítők a testzsír százalékukat versenyekre többnyire aerob (130pulzus alatti) eddzésekkel jóval a normális alá viszik. Persze magasabb pulzusszámmal is létezik zsírégetés.Hogy kinek melyik hatékonyabb arról már lehetne vitázni.
ui; miért nem kapunk egészalakos képeket úgy jobban lehetne okoskodni.
175/50el én nem dicsekednék a helyedben, mert az se normális...
Ehhez a magassághoz 62-68, ami ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!