17 évesen még nincs menstruációd? És szerinted ez normális? Amit megeszel egy nap, az egy kisbabának is kevés! A magasságodhoz képest nagyon kevés a kiló! Nem látod magadon, h vékony vagy mert szerinted a 60 cm derék az sok.
Nagyon sürgősen orvoshoz kéne kerülnöd! A szüleid miért nem vittek még el? Ezt sem értem. Nagyon nem jó ez így. Súlyos testképzavarod van.
2011. okt. 1. 15:02
22/30 anonim válasza:
És a szüleiddel mi van? Amikor 39 kg voltál, akkor hogy-hogy nem vittek kórházba? Mivel még kiskorú vagy, ezért az ő felelősségük lenne...
2011. okt. 1. 15:09
23/30 A kérdező kommentje:
a suli miatt a nagymamámnál lakom.
2011. okt. 1. 15:13
24/30 anonim válasza:
Így meg pláne nem értem! A nagymamák az elsők akik tömik a gyereket és ha épp nem csak éhes már bajt sejtenek. Te meg koplalsz és nem tűnik fel neki?
Kezdem érzeni a kérdés kamu szagát.
2011. okt. 1. 15:14
25/30 A kérdező kommentje:
mama odarakja a suliba a kaját jó sokat. csak én nem eszem meg ,hanem kidobom,vagy odaadom a barátnőmnek.
,így amikor hazamegyek és megkérdi ,hogy éhes vagyok -e azt mondom ,nem ,mert épp jövet előtt ettem meg amit odarakott.
2011. okt. 1. 15:18
26/30 anonim válasza:
Kidobod az ételt? Nem szégyenled magad? Ráadásul átvered a mamád aki jót akar neked! Tudom, h hiába tépjük itt a szánkat, úgysem hiszed el, hogy beteg vagy, de menstruáció hiánya miatt tényleg el kell menned orvoshoz! Ez nem játék.
2011. okt. 1. 15:21
27/30 anonim válasza:
Összegezve.
1. Nem eszel semmit, kidobod a kajád, hogy ne hízz, és hazudsz az étkezésedről annak, aki jót akar neked. Nincs menstruációd, és nem látod magadon, hogy csont és bőr vagy, de még kínzod a tested, nehogy felszedj 1 fránya dekát se, mert kétségbeesel.
Tudod mit nem értek? Hogy miért nem fogod fel, hogy beteg vagy, és hízni kellene? Mamád, anyukád sosem kérdezett a menstruációdról? Erről is hazudtál? Az agyaddal van a probléma, nemcsak a testeddel.
2011. okt. 1. 15:36
28/30 anonim válasza:
Kislány, nem azért mondom, de a fiúk általában irtóznak az ilyen csontkollekcióktól, szóval ha azért nem eszel, mert tetszeni akarsz valakinek, akkor inkább szedj fel egy pár kilót.
2011. okt. 1. 15:40
29/30 anonim válasza:
Hát barátnőm is 183 cm-esen 54 kiló, de ő mindent eszik, és sokat is. És neki teljesen normális alkata van, csak madárcsontú. A vicces az egészben meg az, hogy közben van egy szép kialakuóban lévő pocija is:D Neki is későn jött meg a mensi. 17 éves kora körül. Neki ez genetikai dolog volt.
2011. okt. 1. 18:06
30/30 anonim válasza:
A leírtak alapján anorexia nervosa. Súlyos. Ha nem mész el orvoshoz sürgősen, elvisz majd a mentő rövidesen, ha így folytatod. Szerencsére nekem nincs ilyen tapasztalatom, de anorexiások netes beszámolói alapján a kórházban kész pokol, ami rád vár (bár valószínűleg már most is pokol az életed ezzel a betegséggel). Ha túl későn veszi észre a környezeted, belehalhatsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!