"mintha valami visszafogna ezért csak gyümölcsöket eszek"
Még csodálod, hogy kórosan sovány vagy? Hol a főtt étel? A zsír? Menstruációd rendben van?
"nálam ez alkati dolog is"
Alkatilag lehet valaki sovány, de ha tényleg csak gyümölcsöt eszel, az rossz! 60-ra legalább fel kellene menned, vagy inkább 65-re, az lenne ideális.
39 kg-mal már kórházba utaltak?
2011. okt. 1. 13:49
12/30 A kérdező kommentje:
nem,nem kórházba nem,de ha utalnának se mennék szerintem ez így pont jó ,bár a derekamból még nagyon szeretnék lefaragni ,mert szerintem vastag 60 cm.
2011. okt. 1. 14:07
Minimum 10kg fel kel szedni,mert rövid idő után akkor csont ritkulásod is kialakulhat.
Ez már orvosi eset , mindenképp kezeltesd magad.
2011. okt. 1. 14:29
Többire nem válaszoltál.
Eszel főtt ételt mindig?
Mit szoktál enni? (egy napi étrended írd le kérlek)
Menstruációd rendben van?
Hajhullás, rosszullétek, egyéb panasz?
2011. okt. 1. 14:41
16/30 A kérdező kommentje:
reggeli :1 joghurt
ebéd: csümölcssaláta
vacsora:1 yoghurt,vagy 2 banán
nem szoktam rosszul lenni ,csak néha megy a hasam.
menstruációm még nincs.
Na ez amikor már valaki beteg. Testképzavarban küzdesz elé erősen. 176 cm 65 kg-mal sem vagyok se kövér se sovány, 60 kg-mal már sovány lennék. 180 cm 50 kg nagyon-nagyon kevés, ha legalább a normális testsúly alsó határán lennél sovány, akkor azt mondom, hogy jó ez az alkatod, de ez nem így van. Nem vicc, de tényleg keress fel szakembert, mert amit te csinálsz az azzal fog járni, hogy egy idő után a szervezeted felmondja a szolgálatot, és infúzióra fognak kötni, de lehet, hogy már akkor is késő lesz. Ha ilyen súllyal még fogyni akarsz akkor nagyon nagy gondok vannak fejben, és ezen szakember tud segíteni.
2011. okt. 1. 14:46
Milyen idős vagy? Ilyen magassággal már biztos kamasz lehetsz, ideje lenne, hogy megjöjjön először. Ha 16-17 éves vagy akkor már azért is el kell menned, mert lehet, hogy a túl kicsi súly miatt nem jön meg neked a menzesz.
2011. okt. 1. 14:48
19/30 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok ,nemsokára 18.
20/30 anonim válasza:
Menj orvoshoz mielőbb! Egyrészt azért, mert ez már kóros soványság, másrészt azért, mert ahogy olvasom, a tested működésébe is belezavart (nincs menstruáció).
2011. okt. 1. 14:55
Kapcsolódó kérdések: