Mit lehet tenni, ha IMÁDOK enni, de fogyni szeretnék?
Köszönöm!
Csak 1-2 kg-ot szeretnék fogyni, mert a hasamon van olyan 2-3 cm zsír, a felső testemen (kar, nyak mellkas) pedig semmi felesleg sincs, így nem akarok drasztikus fogyókúrát. Csak az a baj, hogy inden étkezés után megfogadom, hogy kevesebbet eszek, de nem tudom félig megenni az ennivalót... :(
Egyél!
Legyen a táplálkozásod gerince a fejessaláta, savanyú káposzta, zöldségtálak, sonkaszeletek, abonett, levesek sok zöldségből, végtelen számban lehet kombinálni ezeket, és miközben finom dolgokat eszel, lepottyan az a két kiló is.
Egyél, amennyit bírsz, de menj sportolni.
Hidd el, hamar leadod azt az 1-2 kilót, és mégcsak koplalnod sem, sőt, szigorú diétákat sem kell betartanod.
miért ne lenne pénzed? ha a sok kajára van, akkor update kódok szerint össze tudod válogatni. nem kell norbi márkás vackokat venni, csak meg kell nézni, hogy melyik kaja milyen kódú, és úgy kell időzíteni a fogyasztását.
ha nincs kessed, akkor nem eszel. ez a legolcsóbb fogyókúra, én is így fogytam a nyáron 5kgt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!