Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha IMÁDOK...

Mit lehet tenni, ha IMÁDOK enni, de fogyni szeretnék?

Figyelt kérdés
Evés után mindig bűntudatom van, hogy megint tele ettem magam.
2011. szept. 29. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
akaraterő! csak magadra számíthatsz..két évembe tellett míg rájöttem semmilyen csodaszer semmilyen divatdiéta nem fog megerőltetés nélkül sikert eredményezni. Nekem senki se mondta el és elég sok időm elvette. Szóval 5xi étkezés + sport+ akaraterő+ sok fehérje+ rengeteg víz. Hajár! ja és mindent lehet enni de mértékkel!
2011. szept. 29. 17:38
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Csak 1-2 kg-ot szeretnék fogyni, mert a hasamon van olyan 2-3 cm zsír, a felső testemen (kar, nyak mellkas) pedig semmi felesleg sincs, így nem akarok drasztikus fogyókúrát. Csak az a baj, hogy inden étkezés után megfogadom, hogy kevesebbet eszek, de nem tudom félig megenni az ennivalót... :(

2011. szept. 29. 17:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
tudom tudom:) kisebb tányérba szedd ki,most én is ezt teszem.. külső szemlélő nevetségesnek tartja,hogy 4évesenknek való tányérba eszem az ebédem xD de megéri:)
2011. szept. 29. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyél!

Legyen a táplálkozásod gerince a fejessaláta, savanyú káposzta, zöldségtálak, sonkaszeletek, abonett, levesek sok zöldségből, végtelen számban lehet kombinálni ezeket, és miközben finom dolgokat eszel, lepottyan az a két kiló is.

2011. szept. 29. 17:47
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Egyél paleo étrend szerint és nem lesz gond. A tested beáll a neki optimális súlyra.
2011. szept. 29. 18:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyél, amennyit bírsz, de menj sportolni.

Hidd el, hamar leadod azt az 1-2 kilót, és mégcsak koplalnod sem, sőt, szigorú diétákat sem kell betartanod.

2011. szept. 29. 18:19
 7/9 anonim ***** válasza:
29%
Imádok enni, eszem is, és fogyok: Norbi Update a titok :)
2011. szept. 29. 20:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Arra nincs pénzem sajnos, egyetemre járok :(
2011. szept. 29. 20:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

miért ne lenne pénzed? ha a sok kajára van, akkor update kódok szerint össze tudod válogatni. nem kell norbi márkás vackokat venni, csak meg kell nézni, hogy melyik kaja milyen kódú, és úgy kell időzíteni a fogyasztását.

ha nincs kessed, akkor nem eszel. ez a legolcsóbb fogyókúra, én is így fogytam a nyáron 5kgt :)

2011. szept. 30. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!