Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor kövér vagyok vagy...

Most akkor kövér vagyok vagy vékony?

Figyelt kérdés

Szóval múltkor lekövéreztek, viszont mondták már azt is rám hogy túl vékony vagyok és hízzak még.. Eléggé önbizalomhiányos vagyok,kezdem elhinni hogy kövér vagyok :/ Igazából a lábaim szerintem is csúnyák. Kezdjek el fogyózni?

Amúgy 173cm 60kg vagyok. 15/L

[link]

[link]

[link]

Pontoznátok 1-10-ig? :)

Légyszi semmi durvát ne írjatok :)

2011. szept. 27. 18:10
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Istenem,ha ilyen szép alakom lehetne.

Irigylem a felső testedet meg a hasadat is.Tudod nekem borzasztó nagy melleim vannak és nagyon szeretném ha kisebbek lennének,mert nem tudok mozdulni miattuk.Pedig 7és fél éve vagyok a színpadon jazz-balettozom meg színészkedem is még sem érzem magam biztosnak és mindez csak az alakom miatt.Bezzeg ha olyan lehetnék mint te:)Remélem nem írtam semmi durvát:)

2011. szept. 27. 21:47
 22/25 anonim ***** válasza:

jó az alakod. én is 173 cm vagyok és 67kg és szeretnék még lefogyni 5kg-t. :) már fogytam 13-at. :)

a kép nem a Nyíregyházi állatparkban készült?ismerős a elyszín....

2 kisfiú anyuja Nyíregyről :)

2011. szept. 27. 22:07
 23/25 anonim ***** válasza:
fel nem fogom ki mondhatta rád, hogy kövér vagy, én vékonynak mondanálak.
2011. szept. 28. 15:19
 24/25 A kérdező kommentje:
De igen a Nyíregyházi Állatkertben készült :) Mégegyszer köszönöm mindenkinek :D
2011. szept. 28. 17:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Combod picit vastagabb (valójában nem az, csak mivel körte alkat vagy, az alsó részed mindig nagyobbnak fog tűnni a felső testedhez képest), nehogy fogyj, mert felül már így is túl vékony vagy, és ha fogynál, az arány akkor sem változna. Inkább ez, mint az egybederék, nagy has, lapos segg, pálcikalábak. Örülj, hogy ilyen vagy!
2011. szept. 28. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!