Most akkor kövér vagyok vagy vékony?
Szóval múltkor lekövéreztek, viszont mondták már azt is rám hogy túl vékony vagyok és hízzak még.. Eléggé önbizalomhiányos vagyok,kezdem elhinni hogy kövér vagyok :/ Igazából a lábaim szerintem is csúnyák. Kezdjek el fogyózni?
Amúgy 173cm 60kg vagyok. 15/L
Pontoznátok 1-10-ig? :)
Légyszi semmi durvát ne írjatok :)
Szerintem is teljesen rendben vagy.
Max. erősödhetnél/izmosodhatnál, attól még jobb alakod lesz - fogyózni semmiképp!! :)
Jah, és húzd ki Magad. ;)
néhány előttem szóló: ez hol kövér comb?!
úristen, ha nekem ilyen alakom lenne, kezem-lábam összetenném :)
teljesen jó :)
Szia!
Megnyugtatlak nem vagy kövér:)
15 éves vagy, még kislányos alkatod van, ami nem azt jelenti, hogy nem lehetsz csinos!
Én amit mint külső szemlélő látok, hogy a torna ami hiányzik neked!
Itt ott van egy kis husi, de az csak amiatt mert valószínűleg kevés a testmozgás!
Amúgy nagyon csinos lány leszel! Torna!!:)
Pici a combon. DE mivel sokan félreértenek, nem azt mondom, hogy KÖVÉR! Husi van, itt ott..A hasán nincsen, a derekán kicsi van , ami szerintem a férfiak szemében igen jót jelent!
A combjával nincsen megelégedve, nem azért mert annyira vastag hanem ott vannak olyan dolgok amiket át lehetne alakítani!!:)
az lenne durva, ha sehol nem lenne husi... akkor csontváz lenne.
nekem kb 6/10, de azért, mert túl vékony. +5 kg-val lehetne 10/10 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!