Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ehetek? Mai menüm 2db...

Mit ehetek? Mai menüm 2db banán 1 alma

Figyelt kérdés
Ma eddig ettem 2 db banánt és egy almát és natúr zöld teát ittam. De most rám tört a farkas éhség.. :( mit tegyek? Vagy mit egyek?
2011. szept. 27. 15:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

nem okoskodni akartam, azt nem is tudnék, mivel nem olvastam semmi konkrétumot, csak ennyit: napközben könnyebb dolgokat kell enni, a legnagyobb étkezés pedig este legyen. csak azért mondtam, hogy anyámra ez pont ráillik, meg szerintem sok más "esti zabálóra" is, ők mégsem fogynak.

nem kötözködni akartam, csak reméltem, hogy meg tudod válaszolni, hogy náluk miért nem működik? de ha nem akarod, akkor elolvasom majd a könyvet, ha lesz időm, csak gondoltam így egyszerűbb :)

2011. szept. 27. 21:52
 22/22 anonim ***** válasza:
Azért nem működik, mert a legtöbb esti zabálónál ha konkrétan megkérdezed, kiderül h napközben nem eszik ugyan egy rendeset, de folyamatosan csipeget ezt-azt ami aztán jól összeadódik. Illetve mivel csak egyetlen étkezés van, így abba az egybe kell beletenni a minőségi kaját - akik zabálnak és esetleg a harcosok étrendjét is a mekis kajákkal, pizzákkal és sütikkel oldják meg, azoknak ez sem fog működni. A minőségi kaját nem lehet kikerülni egy olyan étrendben sem, amelyiknél az egészség és a fogyás a cél. Ezen kívül ennél az étrendnél is kerülni kell az egyszerű szénhidrátokat, fokozni a nyers ételek, minél kevesebb feldolgozáson átesett ételek fogyasztását. Megeshet néha h az ember "bemekizik, pizzázik" de ennek nem szabad általánossá válnia.
2011. szept. 27. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!