Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ehetek? Mai menüm 2db...

Mit ehetek? Mai menüm 2db banán 1 alma

Figyelt kérdés
Ma eddig ettem 2 db banánt és egy almát és natúr zöld teát ittam. De most rám tört a farkas éhség.. :( mit tegyek? Vagy mit egyek?
2011. szept. 27. 15:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Most mit javasoltok mit egyek? Az tényleg hatásos ha este 6 után nem eszek?
2011. szept. 27. 15:43
 12/22 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem tök mindegy, mit javaslunk, a kérdéseidből látszik, hogy nem hallgatsz a normális tanácsokra. Azt hiszed, ha 3 (max. 5 napig) kibírod, hogy ne egyél, le fogsz fogyni és minden jó lesz.

Egy frászt.

Vágyakozol drága szerek és csodamódszerek iránt, holott ezerszer leírjuk, hogy semmi értelmük, úgyhogy még szerencse, hogy nincs rá pénzed.

Tény, hogy az egészséges táplálkozás többe kerül, mintha egész nap zsíros kenyeret eszel hagymával. De nem kell a másik végletig sem elmenni, amikor kizárólag biocsírát eszel csirkemellel, naponta ötször.

Mit tegyél? Először is reggelizz meg. Kis idő múlva ebédelj, majd gondold át, hogy mit fogsz vacsorázni lefekvés előtt 3 órával.

Ha ez a verzió nem tetszik, javasolnék egy farkast.

Az meg egy baromság, hogy nem tudsz sportolni, ez nem akkora túlsúly, hogy ne tudj. Futni nem muszáj, mást is lehet választani, lustaságra viszont nincs orvosság.

2011. szept. 27. 15:54
 13/22 A kérdező kommentje:
Hozzátenném nem vagyok lusta. Nagyon sokáig futottam a térdem tönkre ment(orvosi utasítás miatt nem lehet). Lusta lennék? Dolgozom, suliba járok gyereket nevelek elég nagy sport ez a mindennapokra. Nem hallgatok rátok? Most már tudom miket vegyek ez egyik válaszadó leírta. Na meg én nem is írtam h drága gyógyszereket szeretnék. Mindent ami lehetséges gyógyszerek nélkül szeretek megoldani.
2011. szept. 27. 16:10
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha ajánlhatok valamit,hoxa portálja.Nagyon jó fórumok vannak.Csatlakozz olyanokhoz akik csapatba fogyóznak és így inspirálják egymást.Ott "normális"emberek vannak,akik tudnak segíteni ha elakadsz.Sok kitartást hozzá!
2011. szept. 27. 16:25
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Látszik itt ha az ember kérdezz valamit mindig van a válaszadók között 1-2 ember aki bunkón lenézően válaszol. Nem tudom miért kell így viselkedni. azért kérdezek mert segítséget kérek és nem azért, h leosszák az embert de jó tanulság volt ez az oldal soha nem többet itt nem kérdezek. Olyan ember ítél el aki nem is ismer csak írások alapján ír a másikról.. nevetséges.
2011. szept. 27. 16:30
 16/22 anonim ***** válasza:

Nekedvaló :o)

[link]

[link]

én már több mint egy hónapja úgy eszek, h napközben csak zöldség és gyümölcs meg egy natúr joghurt és este nagy lakoma :o) jelentem: egyenletesen fogyok és energikus vagyok, nőtt a teljesítményem és nem vagyok fáradékony

2011. szept. 27. 16:32
 17/22 anonim ***** válasza:
utolsó: miket eszel este? pizza, meki, süti, bármi belefér? (szélsőséges példa)
2011. szept. 27. 16:48
 18/22 anonim ***** válasza:

Egy jóó nagy adag salátával nyitok - lényeg h nyers legyen és tartalmazzon zöldet.

Majd megeszem azt a kajámat amit rendeltem - én a cityfoodtól szoktam.

Utána még eszek némi szénhidrátot: barna kenyér, csoki, péksüti amit éppen megkívánok. (a warrior diet szabályai azért ezt nem támogatják, de én úgy érzem, h ennyi belefér és egyelőre szükségem van rá pszichésen - közben próbálom átprogramozni a tudatalattimat és minden falat csokinál elmondom, h "erre nincs szükségem")

Mielőtt elkezdi az ember azért érdemes kicsit belemélyedni a témába, h tudd mit lehet enni az alulevési fázisban (mert az se a koplalásról vagy vízböjtről szól!!) és mit a túlevésiben.

De kérdésedre válaszolva: volt már rá példa h szélsőséges estéket tartottam :o)

2011. szept. 27. 17:10
 19/22 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, ott van anyám, aki délig semmit se eszik, déllután gyümölcsökön van el, aztán este magáraborítja a hűtőt és már 100 kg-nál jár...
2011. szept. 27. 19:27
 20/22 anonim ***** válasza:
Olvasd el a könyvet, nézz meg before-after képeket..... okoskodni lehet...csak háttértudás nélkül kicsit hiteltelen.
2011. szept. 27. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!