Mit ehetek? Mai menüm 2db banán 1 alma
Szerintem tök mindegy, mit javaslunk, a kérdéseidből látszik, hogy nem hallgatsz a normális tanácsokra. Azt hiszed, ha 3 (max. 5 napig) kibírod, hogy ne egyél, le fogsz fogyni és minden jó lesz.
Egy frászt.
Vágyakozol drága szerek és csodamódszerek iránt, holott ezerszer leírjuk, hogy semmi értelmük, úgyhogy még szerencse, hogy nincs rá pénzed.
Tény, hogy az egészséges táplálkozás többe kerül, mintha egész nap zsíros kenyeret eszel hagymával. De nem kell a másik végletig sem elmenni, amikor kizárólag biocsírát eszel csirkemellel, naponta ötször.
Mit tegyél? Először is reggelizz meg. Kis idő múlva ebédelj, majd gondold át, hogy mit fogsz vacsorázni lefekvés előtt 3 órával.
Ha ez a verzió nem tetszik, javasolnék egy farkast.
Az meg egy baromság, hogy nem tudsz sportolni, ez nem akkora túlsúly, hogy ne tudj. Futni nem muszáj, mást is lehet választani, lustaságra viszont nincs orvosság.
Egy jóó nagy adag salátával nyitok - lényeg h nyers legyen és tartalmazzon zöldet.
Majd megeszem azt a kajámat amit rendeltem - én a cityfoodtól szoktam.
Utána még eszek némi szénhidrátot: barna kenyér, csoki, péksüti amit éppen megkívánok. (a warrior diet szabályai azért ezt nem támogatják, de én úgy érzem, h ennyi belefér és egyelőre szükségem van rá pszichésen - közben próbálom átprogramozni a tudatalattimat és minden falat csokinál elmondom, h "erre nincs szükségem")
Mielőtt elkezdi az ember azért érdemes kicsit belemélyedni a témába, h tudd mit lehet enni az alulevési fázisban (mert az se a koplalásról vagy vízböjtről szól!!) és mit a túlevésiben.
De kérdésedre válaszolva: volt már rá példa h szélsőséges estéket tartottam :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!