Tényleg fogyhatok ha minden nap kb 40-60 percet gyors gyaloglok? Ezt olvastam. Na persze normális táplálkozás mellett. Légyszi a futást ne ajánljátok nem megy próbáltam
Figyelt kérdés
tempós gyaloglás, egyenletes terheléssel. Ilyenkor nagyon hamar átáll a test arra, hogy a zsírokat használja energiaforrásnak, mert van idő arra, hogy az amúgy időigényes aerob folyamatokat a zsírok zsírsavakká bontását stb.2009. ápr. 26. 20:20
1/5 anonim válasza:
Átlagembernak normális vagy a fogyásnak megfelelő nosmális étrend?
Jójó az a gyaloglás csak mellé kell diéta is...
2/5 anonim válasza:
1-2kg-t biztos, jobb mint a semmi, de ha nem fáradsz el (nem folyik rólad a víz), akkor ne várj csodákat!
3/5 anonim válasza:
az első válasz jó, a második abszolut hülyeség!
Egyébként kíváncsi lennék a normális étrendedre!
4/5 A kérdező kommentje:
EZT ÚGY ÍRTAD UTOLSÓ MINTHA KRITIZÁLNÁD VAGY KÉTSÉGBE VONNÁD AZT HOGY JÓ AZ ÉTRENDEM.
A FOGYÓKÚRÁNAK TELJESEN MEGFELEL. KÉPZELD EL
2009. ápr. 27. 13:31
5/5 A kérdező kommentje:
amúgy nem ártott volna elolvasni a lentebb lévő szöveget
amit a bodybuilder.huról másoltam
szóval.....
2009. ápr. 27. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!