Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyott már valaki kocogástól?...

Fogyott már valaki kocogástól? Ha igen mennyit?

Figyelt kérdés
Jövőhét közepétől tervezem a mindennapi kocogást, hogy formába hozzam magam. Ha valaki rendszeresen kocog vagy kocogott,légyszíves írja meg tapasztalatait, fogyott-e,mennyi ideig csinálta, hogy étkezett mellette, a nap melyik időszakában a leghatásosabb stb.
2009. ápr. 25. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
én igen nyáron minden este futottam és fogytam 5 kg-ot 2 hónap alatt,de amikor elkezdödött a suli befejeztem és vissza jött 2 kg
2009. ápr. 25. 17:04
 2/5 anonim ***** válasza:
jahh és azt elfelejtetem hozzá tenni hogy ugyan úgy étkeztem ahogy szoktam!!!
2009. ápr. 25. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:

én 16 évesen kezdtem kocogni minden nap kb 20 30 percet sikerült összehoznom. futottam reggel, este mikor idöm volt. de reggel mielött eszel sokkal hatásosabb, de ha csak este van idöd hát szaladj este. korábban normálisan étkeztem mellette, reggeli ebéd vacsora. egy deka zsír nem volt rajtam, pedig 14 évesen még 10kg feleslegem volt. nagyon hatásos. most 27 éves vagyok most is kocogok. kb ugyanennyit, de most már odafigyelek a táplálkozásra is, mert hamarabb hízok.

én a reggeli futásra esküszöm, és bizony fogyaszt, nagyon szép alakot formál (mellette azért kis gimnasztika sem árt), javítja a tartást, magabiztossá tesz.

hajrá

2009. ápr. 25. 17:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, sokat segített:)
2009. ápr. 29. 11:35
 5/5 anonim válasza:
igen, en kb. 20 kg-t fogytam....10 honap alatt
2011. júl. 29. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!