80 kg-ról lefoytam 2és fél hónap alatt 67 kg-ra és nem megy tovbb. miért?
Figyelt kérdés
diéta+mozgással eddig ment és innen sehova.....
mit csináljak,hogy újra menjen tovább?
2 hete ennyin állok.mé akarok kb.5 kg-ot leadni.
173 cm vagyok, 2x szültem...
2011. szept. 22. 23:06
11/12 anonim válasza:
Kicsit gyors volt a fogyás. A szervezet ilyenkor megtanul feldolgozni minden bevitt táplálékot maximális mértékben. Egyelőre ne akarj tovább fogyni, éppen elég nehéz lesz szinten tartanod a súlyodat. Arra figyelj oda, hogy ne engedd el magad, hogy egy egy nap jól laksz, mert ezek a napok egyre jobban közelebb kerülnek egymáshoz, és azt veszed észre, hogy a most elért súlyod ismét elérhetetlen távolságban van. Tehát meg kell tanulnod mértékletesen enned, ez egy-másfél évig is eltarthat. Nem a fogyás a legnehezebb, hanem a szinten tartás. Az első akadályt jól vetted, most gyürkőzz a másodiknak. Ha egy évig tartani tudod a súlyodat, majd utána próbálkozhat egy 5-6 kg leadásával, kb 4 hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!