80 kg-ról lefoytam 2és fél hónap alatt 67 kg-ra és nem megy tovbb. miért?
diéta+mozgással eddig ment és innen sehova.....
mit csináljak,hogy újra menjen tovább?
2 hete ennyin állok.mé akarok kb.5 kg-ot leadni.
173 cm vagyok, 2x szültem...
tovbb=tovább
mé=még
szerintem is teljesen jó a súlyod,nem kell tovább fogynod. :)
leírnád részletesen,hogy hogyan is fogytál le?
köszi a kedves szavakat.
1000-1200 kcal-t ettem kb, de lehet kevesebbet nem mértem pontosan....+Zumba heti 4x, 40 perc+hullahopp karika kb 20 perc.
sok zöldség,gyümölcs, nem eszem kenyeret, tésztát, édességet minimálisat, semmi zsírosat,sok víz.ennyi.
csak kevesebbet mozogtam az utóbbi 2 hétben a gyerekek mellett, de megint intenzívebben fogok mozogni és újra beindul :)
A szervezeted hozzászokott sajnos a kevés kalóriához, és a sok mozgáshoz.
Mi emberek arra vagyunk kódolva, hogy tartalékoljunk. A jóléti társadalom előtt ugyanis ugyanis minden falatot érdemes volt eltárolni. Sajnos ez genetika.
A szervezet alkalmazkodik a kevesebb kalóriához, pl. a hómérsékletet nagyon kevéssel, annyival, hogy meg sem érzed, tized fokokkal csökken, de ezzel sokkal kevesebb energiát éget.
Most egy kicsit nehéz dolgod lesz, ha még akarsz leadni, nem hiszem amúgy, hogy kellene.
Ha a kalóriát hirtelen emeled, akkor visszahízol, mert a szervezeted hozzászokott a kevéshez.
De azzal a válaszolóval teljesen egyetértek, aki azt írta, hogy 1500 kcal + futás. azzal még tovább mehetnek a kilók, és mindenképpen csinosodhatsz. Most viszont arra semmiképpen ne számíts, hogy ugyanilyen ütemben tudsz tovább fogyni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!