Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 80 kg-ról lefoytam 2és fél...

80 kg-ról lefoytam 2és fél hónap alatt 67 kg-ra és nem megy tovbb. miért?

Figyelt kérdés

diéta+mozgással eddig ment és innen sehova.....

mit csináljak,hogy újra menjen tovább?

2 hete ennyin állok.mé akarok kb.5 kg-ot leadni.

173 cm vagyok, 2x szültem...

2011. szept. 22. 23:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

tovbb=tovább

mé=még

2011. szept. 22. 23:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
azért nem megy tovább, mert ez egy teljesen normális testtömeg
2011. szept. 22. 23:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is teljesen jó a súlyod,nem kell tovább fogynod. :)

leírnád részletesen,hogy hogyan is fogytál le?

2011. szept. 22. 23:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyors volt a fogyás, talán védekezik a szervezeted. Nem tudom, milyen a diétád, nem tudom, mit mozogsz. Ha pontosan az alapanyagcserédnek megfelelő értéket viszed be, és rendszeresen mozogsz (gyaloglás, bicikli, úszás, kocogás), folytatódnia kell a fogyásnak.
2011. szept. 22. 23:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Gratula! Vszeg ez az ideális súlyod. Egyébként türelem, és sport. Lehet, hogy kilóban már jó vagy, csak kicsit kell feszesítened a sporttal és már tetszeni is fogsz magadnak. Gratula ehhez is, szép teljesítmény! Főleg 2 gyerkőc mellett :)
2011. szept. 22. 23:34
 6/12 A kérdező kommentje:

köszi a kedves szavakat.

1000-1200 kcal-t ettem kb, de lehet kevesebbet nem mértem pontosan....+Zumba heti 4x, 40 perc+hullahopp karika kb 20 perc.

sok zöldség,gyümölcs, nem eszem kenyeret, tésztát, édességet minimálisat, semmi zsírosat,sok víz.ennyi.

csak kevesebbet mozogtam az utóbbi 2 hétben a gyerekek mellett, de megint intenzívebben fogok mozogni és újra beindul :)

2011. szept. 22. 23:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
1000-1200 kcal az koplalás, pláne ennyi sport mellett
2011. szept. 22. 23:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
told fel 1500 kcal-ra a kaját és kezdj el futni, zumbával(lol) és ugrálókötelezéssel ennyi és nem több amit elérhetsz
2011. szept. 23. 08:00
 9/12 anonim ***** válasza:
hullahopp, nem ugrálókötél bocs :)
2011. szept. 23. 08:04
 10/12 anonim válasza:

A szervezeted hozzászokott sajnos a kevés kalóriához, és a sok mozgáshoz.

Mi emberek arra vagyunk kódolva, hogy tartalékoljunk. A jóléti társadalom előtt ugyanis ugyanis minden falatot érdemes volt eltárolni. Sajnos ez genetika.

A szervezet alkalmazkodik a kevesebb kalóriához, pl. a hómérsékletet nagyon kevéssel, annyival, hogy meg sem érzed, tized fokokkal csökken, de ezzel sokkal kevesebb energiát éget.

Most egy kicsit nehéz dolgod lesz, ha még akarsz leadni, nem hiszem amúgy, hogy kellene.

Ha a kalóriát hirtelen emeled, akkor visszahízol, mert a szervezeted hozzászokott a kevéshez.

De azzal a válaszolóval teljesen egyetértek, aki azt írta, hogy 1500 kcal + futás. azzal még tovább mehetnek a kilók, és mindenképpen csinosodhatsz. Most viszont arra semmiképpen ne számíts, hogy ugyanilyen ütemben tudsz tovább fogyni.

Sok sikert!

2011. szept. 23. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!