Spinning edzés milyen? Lehet bírni? Hatásos? Mekkora súlycsökkenést lehet vele elérni és mennyi idő alatt?
Engem is érdekelt volna a téma. Az embert motiválná, ha pozitív dolgokat olvas olyan témában, amit elkezdett csinálni/szeretne csinálni stb.
Az én elvem az, hogy ha valamit nem tudok, inkább kussolok, minthogy hülyeségeket hordjak össze. Jó lenne ha ez a sok ál szakember nem csak a számokkal jönne és üres válaszok helyett személyes tapasztalatokat osztana meg.
Elhíztam. A sportok legkülönfélébb formáit próbáltam már. Nem vagyok sport ember. A kajára odabírok figyelni, de elbukni is tudok. Szeretem a kaját.
A kaja mennyiség megmaradt. A minőségre igykszem figyelni.
Kipróbáltam a spinninget. Heti két alkalom, kb 5 hete kezdtem.
A hasam és a combom már most kisebb. És lehet bírni, semmit se bírok ennél jobban. Szakad rólam a víz órán. soha nem izzadtam még ennyire. Tojok a zsírra és a kalóriára. Kit érdekel hogyan működik. Csak azt tudom, hogy működik.
Amíg spinningen vagyok, addig se eszek. És ha heti 2-szer megyek egy óra spinningre, akkor pontosan 2x1 órával többet mozogtam a nullánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!