Csirkemellett lehet enni gyümölcskörettel?
Figyelt kérdés
Kicsit unom már a zöldséget, és amúgy sajnos a napi 1 almán kívül nem nagyon eszem gyümölcsöt. At olvastam a paleo diéta honlapján, hogy ez jó megoldás. Sokkal több ch van a gyümölcsökben, mind a zöldségekben? És szerintetek egy sima, fűszerezetlen csirkemellhez milyen gyümölcsök passzolnak az ananászon kívül?2011. szept. 19. 20:46
1/5 anonim válasza:
Öszibarack,banán,aszaltszilva szölö...
2/5 anonim válasza:
Valami isteni finom gyümölcsel! Körtével,őszibarackal és almával próbáltam eddig.Mennyei:)
3/5 anonim válasza:
körte, barack, alma, füge, szilva-ezekkel töltheted is
de banán is jó hozzá
ha ilyenbe gondolkozol halak naranccsal, citrommal, sajtok fügével, almával, szőlővel
kacsahús naranccsal, fügével, szőlővel
zabkása gyümölccsel
4/5 anonim válasza:
egyrészt, miért nem nézed meg mennyi és milyen CH van egy adott gyümölcsben, és egy adott zöldségben? ezek nem szubjektív dolgok! pontosan megnézheted.
egyébként hiába erről tanulok, pontosan még nem mondták nekem, de azért.. én lehetőleg a gyümölcsöket úgy eszem, ha hús már nem nagyon van a gyomromban. ez lehet fölösleges, majd jobban utána járok, de lehet nem hülyeség szétbontani. meg lehet hogy fölösleges.. :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi! :) ha esetleg megtudtad, légyszi írd meg :) mindegy, mikor, csak tudjam én is :)
2011. szept. 20. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!