Mennyi ideig és, hogy kell sütni a csirkemellett vagy csirkemell csíkokat?
ez tetszik :) jól megmondtad neki. Végülis igaza van. Gondolom már ő sem kezdő :)
Egyébként hogy értelmeset is hozzászoljak:
A csirkemell nagyon hamar kész van. Nyilván minél vékonyabb egy szelet annál hamarabb. Pl: rántott szeletként amint a panír rajta szép aranybarnás szinü lesz már kész is van kb 5 perc (de ez függ attól is hogy mennyire forró az olaj illetve hogy frituba vagy serpenyőben sütöd)
ha valamilyen mártással készíted (pörköltesen,sajtszósszal stb)és csíkokra vágod akkor először kevés olajon kb 5 perc alatt sütöd serpenyőbe vagy edénybe amikor már szép fehéres színe lesz minden oldalán akkor öntesz hozzá vizet v. a szószt csinálod hozzá és azzal együtt összefőzni még kb 20-30 percig.
Ha mártás és víz nélkül főzöd, piritod olajon szintén kb 15-20 percig.
A pulyka mell szintén hamar kész van, de kicsit tovább kell sütni is és főzni is
Remélem tudtam segíteni, jó főzöcskélést!
Nagyon hamar megsül!
Ha roston sütöd,és a hús ki van kloffolva 2-3 perc is elég,csíkokra vágva,natúron lepirítva sem kell neki 10 percnél több,erős lángon!
A pulykamell,a karajszelet,a szűzérme dettó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!