Ha csökkentem a kalóriabevitelt mondjuk 1000-re, akkor mennyi idő alatt megy le 6 kg?
Visszaterek nemi tippekkel, hogy szombatra hogy nezzel ki jobban:
1. Egyik srac se helyetesitetlen. Ha ezt jol megjegyzed magadnak, tobb lesz az onbizalmad.
2. Vegyel enyhen magas sarku cipot fel, de ne traktorokat.
3. Lehetoleg oltozzel sotet szinbe es a vonalazasra figyeljel. Mindig lefele haladjanak a csikok, soha ne fuggolegesen.
4. Keruld a nagybabos, nagyviragos mintakat.
5. Ha van nagyobb melled, azokat emeld inkabb ki, es a hasadat takard el.Ezt egy tunika szeru bluzzal erheted el. Ha az eg nem aldott meg bo keblekkel, akkor hasznalj push up melltartot, jobban kidomboritja a domborulatokat.Soha ne mutass magadbol tobbet, mint ami megengedett.
6. Ha nadragot veszel, ne legyen vegig szoros, mert az is kimutatja a felesleget. Sotet, egyenes nadragot hasznalj, nem nagy zsebekkel.
7. Ha szoknya mellett dontesz a klaszikus vonalu enyhen harang terden feluli szoknya egyben elegans is es kihivo is.
8. Keruld a tul rovid szoknyakat, ha nem azt akarod elhiresztelni a sracoknak, hogy olcso aron kaphato vagy.
9. Vegul pedig a kiegeszitok: a kevesebb az mindig tobb. NE cicomazd ki magad mint egy kirakati baba.Ugyanez ervenyes a sminkre es frizurara is. Vannak speci noknek szolo oldalak: www.bien.hu, www.nana.hu, www.kiskegyed.hu es biztos vannak olyan magyar oldalak, amik kimondottan a frizurakkal, tanacsokkal foglalkoznak. Tanulj meg elni a noiesegeddel, mert az egy hatalmas fegyver annak a kezeben aki esszruen banik vele.
Szombatra semmiképp. 1 kiló fogyáshoz 7500 felesleges kalóriát kell elégetned, vagy nem megenned.
Tehát ha napi 2000 kalóriára lenne szükséged, de csak ezret eszel, akkor 6 nap alatt 6000 kalória. Nincs egy kiló. Némi víz még hozzájöhet, azzal talán meglesz az 1-1,5 kiló. Aztán jövő héten hízol 3-at.
Egyébként meg miért a kilókra mész és nem a formára?
Na, nem mintha abban jelentősebb változást elérhetnél 5 nap alatt...
Pasi miatt csinálod? (nem éri meg)
(sok segítő támpontot leírtak előttem, de még egy: szolárium. Optikailag az is kisebbít.)
öhhmm, férjnél vagyok, magam miatt akarok fogyni. vetélésem volt, a bánatomat ételbe folytottam. 6 kiló zavar.
Ma hívtak meg szombatra buliba, gondoltam ha pár centi leapadna, jobb lenne a közérzetem.
Nem a kilókra megyek, hanem az összképre.
Köszi az értelmes válaszokat, a "parasztabb" stílust pedig nem minősítem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!