Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Testzsír %! Ez normális? XD

Testzsír %! Ez normális? XD

Figyelt kérdés
Kiszámoltam a testzsír %-om, de vhol olvastam itt, hogy 17% MÁR karcsúnak, sőt jónak számít. Errefel nekem ideális testzsírnak 13%-ot ír, + 22kg adjak le... HOGYNE! 159 cm vagyok, és 64 kg. SZERINTETEK? :D
2011. szept. 15. 23:08
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nekem is elég nagy baromságot írt ki, ahhoz képest. Már megnéztem egy másik oldalon is, az azért reálisabbat hozott.

Valaki kérdezte itt a mell nagyságomat, képet nem fogok felrakni, de a méretem az 85/B. Szóval annyira nem nagy!

De igen, egy 10-est jó lenne leadni, vagy legalább 8 kg, és azt tartani. Már azzal is meg lennék elégedve. A legnagyobb bajom az, hogy IMÁDOK enni, és nehéz megállni. :D

2011. szept. 17. 17:04
 22/23 anonim ***** válasza:

ez érthető, ki nem szeret? :)

esetleg próbáld meg igen sok mozgással leadni a pluszba bevitt energiát, így egyrészt extrém fitt lehetsz, másrészt többet ehetsz.

vagy szimplán állítsd fel az értékrended szerinti prioritást: mit szeretsz jobban? - enni, vagy egészségesebbnek / vékonyabbnak lenni?

hirtelen ezek a megközelítések jutottak eszembe.

2011. szept. 17. 18:03
 23/23 A kérdező kommentje:

Igen, igen, ezek mind logikus megközelítések. A baj csak az, hogy ma is megvolt a kísértés a dugigzabálommagam érzésre(családi buli volt, rengeteg kajával).

Már nagyon ideje lenne a vékonynak, egészségesnek lenni életmódra váltanom, hiszen ha nem most, akkor mikor? 30 évesen? 30 évesen szeretnék úgy kinézni mint egy 23 éves, szóval tényleg ideje belekezdenem.

A mozgás lesz a megoldás, hiszen szeretek mozogni, és kell is hogy igazán lefárasszam magam. Csak ideje lenne már elkezdeni :D

2011. szept. 17. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!