Testzsír %! Ez normális? XD
Nekem is elég nagy baromságot írt ki, ahhoz képest. Már megnéztem egy másik oldalon is, az azért reálisabbat hozott.
Valaki kérdezte itt a mell nagyságomat, képet nem fogok felrakni, de a méretem az 85/B. Szóval annyira nem nagy!
De igen, egy 10-est jó lenne leadni, vagy legalább 8 kg, és azt tartani. Már azzal is meg lennék elégedve. A legnagyobb bajom az, hogy IMÁDOK enni, és nehéz megállni. :D
ez érthető, ki nem szeret? :)
esetleg próbáld meg igen sok mozgással leadni a pluszba bevitt energiát, így egyrészt extrém fitt lehetsz, másrészt többet ehetsz.
vagy szimplán állítsd fel az értékrended szerinti prioritást: mit szeretsz jobban? - enni, vagy egészségesebbnek / vékonyabbnak lenni?
hirtelen ezek a megközelítések jutottak eszembe.
Igen, igen, ezek mind logikus megközelítések. A baj csak az, hogy ma is megvolt a kísértés a dugigzabálommagam érzésre(családi buli volt, rengeteg kajával).
Már nagyon ideje lenne a vékonynak, egészségesnek lenni életmódra váltanom, hiszen ha nem most, akkor mikor? 30 évesen? 30 évesen szeretnék úgy kinézni mint egy 23 éves, szóval tényleg ideje belekezdenem.
A mozgás lesz a megoldás, hiszen szeretek mozogni, és kell is hogy igazán lefárasszam magam. Csak ideje lenne már elkezdeni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!