Testzsír %! Ez normális? XD
1. sok mozgás - kevés evés - elájulsz-e?
mindegy, ugyanis közel sem eszünk fogyás alatt olyan keveset, hogy bármilyen rosszullét előforduljon! nem azért, mert nem akarjuk, hogy rosszul legyél (persze senki sem akarja) hanem ha sokat mozogsz, edzel, ehhez képest nagyon keveset eszel, akkor a szervezeted nagy stresszében elkezd zsírt tartalékolni, izmot bontani energia fedezésre..
így remélem érthető, hogy amennyiben normális étrendet követsz, szóba sem jöhet, hogy túl keveset egyél, bármi ilyenre visszavezethető rosszullét legyen. ilyen dolognak egyébként ~fejlett társadalomban, tűrhető anyagi körülmények között élő emberek között nem szabadna előfordulnia! csak az emberek buták és megtévesztettek.
az edzéshez a hozzáállásod "hasznos". úgy is írhatnám, hogy szerintem jó, de nem szeretem megítélni a dolgokat, így is gyakran esem ebbe a hibába.. lényeg, hogy kitartó vagy, ez előnyödre fog válni.
személyi edzőket talál(6)sz edzőtermekben, megjegyezném én is értek valamelyest a témához, és úgy vélem jóval olcsóbban segíthetnék mind edzésterv, mind étrend személyre szabásában.
El bírom képzelni milyen gyökér,kamu oldalon mérhetted és kaptad ezt az adatot.
Persze az is lehet,hogy te mérted bénán.
Itt mérd újra ha érdekel-
És nem kiszámolni kell,hanem mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!