Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez szerintetek is igazságtalan...

Ez szerintetek is igazságtalanság?

Figyelt kérdés
Ma tesi órán futni kellet és aki első lett ötöst kapott, aki utolsó egyest. Az osztályomba én vagyok a legalacsonyabb és legalább +15 kiló felesleg van rajtam. Úgy éreztem mindjárt elhányom magam nagyon meleg volt lüktetett a fejem mégis ahogy csak tudtam futni futottam. Mégis utolsó lettem és egyest kaptam. A tanár utána meg is jegyezte hogy ennél többet vár tőlem, nagyon rosszul érzem magam ez miatt.
2011. szept. 14. 17:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"ÉS ha abban gyengék vagyunk?"

lesz.arom miben vagy gyenge, nem azért írtam, hogy rinyálást hallgassak, hanem hogy segítsek.

és nálam nem futsz lassabban, mert én nem futok. ha valami miatt futnom kellene, az vagy nem érdekelne, vagy ha éppen, valami hatalmas nagy véletlen miatt érdekelne, bár ezt nem tudom elképzelni, akkor azt leszúrom.

edzés nem számít, ott bemelegítő jelleggel pár perc futás van, ez nem ütközik az elveimbe.

2011. szept. 15. 14:46
 22/26 anonim ***** válasza:
hú bix :S
2011. szept. 15. 14:49
 23/26 bix ***** válasza:
aczél: miért":S"?
2011. szept. 15. 14:53
 24/26 anonim ***** válasza:
Hát én sokszor futok a busz után pedig nem kényszerítenek xDD
2011. szept. 15. 16:00
 25/26 A kérdező kommentje:
A futást utálom talán pont ez miatt, bármilyen további mozgással semmi bajom nincs.
2011. szept. 15. 20:55
 26/26 anonim ***** válasza:

akkor gyakorolhatsz harcművészetet, és az élet problémáinak 93%-át kiküszöbölöd.

bix, azért írtam :S <-- mert elég emberpróbáló dolgokat írtál le.. persze, mindenkinek megvan a keresztje, de azért a te történeted tényleg egyszerű.

2011. szept. 15. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!