Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez szerintetek is igazságtalan...

Ez szerintetek is igazságtalanság?

Figyelt kérdés
Ma tesi órán futni kellet és aki első lett ötöst kapott, aki utolsó egyest. Az osztályomba én vagyok a legalacsonyabb és legalább +15 kiló felesleg van rajtam. Úgy éreztem mindjárt elhányom magam nagyon meleg volt lüktetett a fejem mégis ahogy csak tudtam futni futottam. Mégis utolsó lettem és egyest kaptam. A tanár utána meg is jegyezte hogy ennél többet vár tőlem, nagyon rosszul érzem magam ez miatt.
2011. szept. 14. 17:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
tényleg faxság a tanárodtól. én gizda gyerek voltam, de én se bírtam teljesíteni azt a lehetetlen követelményt, amit ki bírt találni.
2011. szept. 14. 20:49
 12/26 anonim ***** válasza:

De jó hogy nekem már nincs tesi órám :)

Bár én általában egyszerűen lógtam tesiről. Ha futni kellett elbújtam egy fa mögött, vagy több kört mondtam, hogy már annyit futottam. Ja meg közbe rágóztam, néha énekeltünk a többiekkel, vagy zenét hallgattam. Olyan is volt, hogy keresztbe futottam a pályán mikor a tanár nem látta.

2011. szept. 14. 22:34
 13/26 anonim ***** válasza:
47%

igazságtalan? jah. gyenge vagy? egyértelmű.

az, hogy zavar, rosszul érzed magad, érthető. viszont vagy így maradsz, vagy megkeményedsz. úgy általánosan az életed fogja befolyásolni, hogyan állsz a dolgokhoz, tehát nem mindegy.

úgy.. mintegy kiegészítésképp.. amikor lefognak és egy nagy fa.szt felnyomnak neked, az milyen igazságtalan lesz. és ha nem készülsz fel az életre, akkor esélyed sem lesz ez ellen aktívan is tenni, úgyhogy.. sok szerencsét kívánok az átlag embereknek, szükségül van/lesz rá!

2011. szept. 15. 07:41
 14/26 anonim ***** válasza:
Hát akkor nekem szerencsém van a tesi tanárommal,a futásokat eleve 2 kezdi(ha lefutod persze a távot).És egyel altunk lévő osztályban van egy 100 kg gyerek azt nem szívassa mert látja mennyit tudhat,vagyis arányilag szokott osztályozni.Én meg szívtam ,mert csak pár centi fölösöm van.
2011. szept. 15. 13:51
 15/26 anonim ***** válasza:
azért nem a futástól függ hogy kinek mennyi f@szt nyomnak fel a seggébe, szerintem nem kell úgy elszállni... én is egyesre futottam mindig, de még senki sem kúrt úgy seggbe hogy nem akartam... ténylegesen is meg képletesen is értve a dolgot...
2011. szept. 15. 14:03
 16/26 anonim ***** válasza:

Na az ilyen hülyeségek miatt fizettem le egy orvost, hogy legyen tesi felmentésem. Rontotta a médiámat a tesi, és mivel jó tanuló voltam, szín 5ös, ezt nem hagyhattam. Így elérték, hogy 4 éven keresztül semmit se mozogtam és egy életre megutáltam a mozgást.

És így utáltatják meg másokkal is, sajnos sokaknak semmi öröm, élvezet nincs a tesiórákban, csak kínlódás, megszégyenítés. Többek közt emiatt is van annyi elhízott, lusta ember Magyarországon!

2011. szept. 15. 14:16
 17/26 anonim ***** válasza:
47%

rossz hír: ha emiatt elhíztok, ha emiatt gyengék lesztek, ki fogtok halni. upsz.

és ilyen gyenge kiállással a világ ellen mint írtam, csak a szerencsén múlik, hogy megd.ugnak-e vagy sem. az, hogy eddig elkerült az erőszak, éppen csak a véletlen játéka, mint az is, ha megtalál. de ha fennakadsz(tok) egy kis tesiórán, névleg megaláztatáson, akkor igazi problémák előtt már el is áshatjátok magatokat.

mielőtt újra reagálnátok erre (amit nem muszáj, ha baromságot írtok csak) nézzetek körbe ebben a kib.aszott világban, és utána döntsd el, hogy elgondolkozol azon amit írtam, és mennyire igazam van, vagy visszaírsz valami hülyeséget.

2011. szept. 15. 14:28
 18/26 anonim ***** válasza:
89%
ÉS ha abban gyengék vagyunk? Ha nem tudunk gyorsan futni? Akkor már szar emberek vagyunk? Ugyanmár. Csak az izomagyu sportbu.zik hiszik ezt. Tanultam, egyetemre mentem, jó állásom van, vezető pozicióban vagyok, jól keresek de még mindig nem tudok( és nem is akarok) gyorsan futni. És? Te, meg bármibe lefogadom, hogy nem tudnád azt csinálni, amit én csinálok.
2011. szept. 15. 14:31
 19/26 bix ***** válasza:
47%

"ÉS ha abban gyengék vagyunk? Ha nem tudunk gyorsan futni? "

NEM ez egy általános hozzáállás. hogy össze tudod e szorítani a fogad és lenyomni azt is amihez úgy érzed semmi kedved nincs, és rögtön belehalsz, vagy teszed amit tenni kell. van egy célod azt el tudod e érni vagy menekülsz?

szupi hogy felsővezető vagy, meg elvégeztél egy egyetemet, ettől függetlenül a kérdés nem ez, hanem pl ha összeomlik körülötted kártyavárként az idillikus életed akkor mi van? ugyanaz csak dettóban. aki elhízik az azért hízik el mert gyenge tenni ellene, és nem csak ez ellen, hanem nagyon sok minden ellen képtelen fellépni, inkább a kényelmes megoldást választja...

a mozgásnak meg millió és egy formája van. lehet okolni a tesitanárt hogy jajdeszemét volt miatta vagyok ilyen, nem az ő hanem a TE hibád hogy nem találsz érett felnőtt fejjel valamit ami megfelelő neked...

és még mielőtt belekötsz: 60k-t kerestem ebből tartottam fent magam egyetem alatt, mellette ugye este meló, nettó sz@rlapátolás, albérlet, meghalt édesanyám, az egész család taccsra került, és még sorolhatnám. és mégis elvégeztem, mégsem hagytam ki 1 edzést se 5 év alatt, és szintén vezető pozícióban. de aki igazán tud küzdeni az bármivel elbánik. legyen az magánélet, meló, edzés. csak elhatározás és akarat kérdése.

2011. szept. 15. 14:40
 20/26 bix ***** válasza:
jah és én 12-ben amikor már edzegettem elég rendesen coopert futottunk, simán megvolt az 5-ös szint, ezért a maradék időben nem strapáltam magam, és sétáltam, meg nyújtottam, mert minek alapon... erre benyögte a tesitanár hogy ok, akkor aki sétált az elégtelen, így nekem is. újrafutottuk, végigsprinteltem az egészet, összepakoltam, átöltöztem és a tesióra maradékát már otthon töltöttem. lehet hogy szemétség volt a részéről. lehet hogy igazságtalanság. és? ilyen az élet. aki emiatt rinyál az egy egységsugarú főnök jobb napját se éli túl... mert ott már nem csak az a tét hogy a színjeles bizonyítványt egy 2-es tesi rontja le, hanem hogy jövő hónapban lesz e kaja az asztalon és fizetem e a hitelemet...
2011. szept. 15. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!