Alakformálás fogyás után, de hogyan?
Figyelt kérdés
Elég duci voltam, szerencsére sikerült lefogynom. Kilóba már nem vagyok sok, bár 1-2őt még szeretnék leadni (162/55), viszont a fenekem még mindig nagy és a lábaim is vastagok, a melleim viszont szinte teljesen eltűntek! Hogyan tudnám magam arányosabbra "faragni"? Vagy ez genetikai adottság?:S2009. ápr. 22. 22:29
1/4 anonim válasza:
A "vastagság" izom vagy zsír?
Ha zsír, akkor izmosodnod kell, különben a szervezeted nem égeti tovább a zsírt.
2/4 A kérdező kommentje:
fogyókúra közben rendszeresen jártam/járok kondiba, szóval remélem van ott izom is:) de zsír is még:P taposás, futás, szobabicaj, ilyesmiket szoktam csinálni. igazából az zavar, h felső testem jó már, sőt már kicsit girhes is, lent viszont nem akar jó formám lenni:S
2009. ápr. 22. 23:01
3/4 anonim válasza:
szia
ird meg lécci priviben hogyan fogytál le!
erzsibaba8@freemail.hu
elöre is köszönöm!
4/4 anonim válasza:
Ha ugy érzed,hogy alul még vannak kis feleslegek akkor járj el kocogni,az zsirt is éget meg szálkásit is!A tesóm is igy adta le a popoján levő gödröcskéket :) Amugy meg a gének is közrejátszhatnak de azon is lehet formálni ha az étkezésre figyelsz és szerintem járj kocogni vagy bicajozz,ez a legjobb zsirégetés nem beszélve arról,hogy formálja az alsótestet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!