Egy 14éves lánynak nagyon kevés egy nap 1079 kcal?
Figyelt kérdés
156 cm 49.6 (szombati mérés, lehet h már kevesebb) kg.2011. szept. 13. 18:00
11/19 A kérdező kommentje:
de most akkor ez az 1080 kcal sok vagy nem?
2011. szept. 13. 19:35
12/19 x) válasza:
Soknak semmiképpen sem mondható főleg ha nem táplálkozol rendesen. Valószínűleg a tested próbálná pótolni a tápanyagokat amiket megvonsz magadtól. Amúgy ehetsz akármennyit ha lemozgod utána.
13/19 anonim válasza:
anorexiás?? én vagyok 170cm, 50kg, és nem vagyok az..
14/19 A kérdező kommentje:
látom nem érted....anorexia nem az hogy sovány vagy!! vagy is de...az is egy tünete..olvass jobban utána ;D
2011. szept. 14. 17:04
15/19 anonim válasza:
tudom hogy mi az.., de elég furcsa h valaki ilyen arányokkal az legyen..
16/19 A kérdező kommentje:
áááh. :'D nem érted...mindegy.
2011. szept. 14. 18:42
17/19 anonim válasza:
De amúgy télleg akkor mondd már el, hogy mi miatt vagy anorexiás?
18/19 x) válasza:
Na az engem is érdekelne hogy miért vagy te anorexiás, mert szerintem sem vagy. Tény hogy az anorexia a kezdeti stádiumban nem okoz kóros súlyvesztést csak pár hónap múlva, de nem azt jelenti, hogy egyszerűen keveset eszel. Ez egy komoly lelki betegség, táplálkozási zavar. Kövérnek látod magad akkor is ha 20 kiló vagy. De tudod mit írd csak le te inkább a tüneteidet meg hogy mit érzel, mert abból legalább kiderülne hogy ez nem anorexia.
19/19 A kérdező kommentje:
-.- nem fogok bizonygatni, ma voltunk orvosnál, + jövőhéttől pszchiológushoz fogok járni. telorol irok, hagy ne irjam le a történetem. utolsó elötti : olvasgass picit utána a dolgoknak :) igen utolsó nekem is az van, ezért próbálok cselekedni h ne fogyjak le 20kgra, attól h még nem vok 20kg attol lehetek anorexiás...ez oyan mint h a kövér ember is lehet alul táplált. :)) és nm én találtam ki
2011. szept. 14. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!