Hogyan váltsak életmódot?
Alapszabályok:
- Napi 2-2,5 liter folyadék (lehetőleg szénsavmentes ásványvíz)
- Kerülni kell a finomított lisztből és cukorból készült ételeket.
- Érdemes áttérni a teljes kiőrlésű gabonából készült termékekre.
- Délelőtt inkább gyümölcsöket érdemes enni, délután pedig sovány húsokat, halakat salátával, párolt zöldséggel.
- Napi 4-5 étkezés az ideális.
- Mozogj, amikor csak alkalom nyílik rá - lehetőleg heti 5-6 alkalommal 50-60 perceket. (otthoni tornázás dvd-re, futás, biciklizés, úszás, edzőterem, stb.)
Már ennyi változtatástól óriási eredményeket fogsz elérni, CSAK NE ADD FEL! Heti 1-1,5 kiló mínusszal szépen lassan le fogod adni a feleslegedet. Ne siettess semmit! Ha néha-néha mégis elcsábulsz (süti, fagyi, sült krumpli), akkor se ostorozd magad, de próbáld ezt a minimálisra visszaszorítani!
SOK SIKERT ÉS KITARTÁST! A cigileszokás után ez már gyerekjáték lesz neked! ;)
szokjál vissza a cigire
és vissza le fog menni ami rajtad marad 5-6 kg azt simán le tudod adni!
Köszönöm a válaszokat, sok hasznos tanácsot kaptam. De azért a cigire nem akarok visszaszokni. :)
Amióta ilyen nehéz vagyok, délutánra elfáradok teljesen, fájnak a talpaim ha reggel felkelek az ágyból és ráállok, biztos a plusz súly, a térdem fáj terhelésnél, a levegővétel sem túl jó ha ülök. Ja és esztétikailag sem vagyok túl látványos. Rémes, nehogy meghízzatok! :-/
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert a cigiről is úgy szoktam le 10 év után, hogy felkeltem és azt mondtam magamban hogy a maradékot még elszívom, de többé nem veszek egy cigit. Így is lett. 28 voltam akkor. Pár napja ugyanígy ébredtem a súlyommal kapcsolatban, hogy most akkor le fogok fogyni. De szerintem ez nehezebben fog menni, viszont szeretnénk már a férjemmel gyereket, így muszáj lesz előtte.
A pozitív hozzáállás ötlet különösen tetszett, viszont kérdésem lenne még, valamelyikőtök írta hogy délelőtt gyümölcsfélék, délután sovány húsok.. ennek van oka, vagy fel lehet őket cserélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!