Egy kis jótanácsot kérhetek?
Igy terveztem a mai étkezésemet..
Reggeli: (ami már megvolt) egy fél szelet dzsemes kenyér vajjal, de nagyon pici, épp mert h megkivántam kicsi kenyérrel, akkor utána kis tejbegriz dzsemmel. De sok nem fért belém, fél tánnyérral.
Uzsi: Joghurt kis belevalóval (pl: zizi)
Ebéd: 1 tányér leves
Edzés:
Most megyek szaladni, úgy kb 3-4 kmert, aztán ithon tornászok 15-2o percet.
Hasizom, lábizom, popsii :Dstb.
Szerintetek? kiméljetek a rosz megjegyzésektől, köszönöm.
ez csak egy napra szól.. nem egész életemre, tegnap ettem húst, az elött zöldséget.. csk azért akartam ezt megkérdezni a mai napomat, mert úgy látom szerintem a reggeli kicsit sok, eléggé elteltem tőle sőt.. és mit ajánlanátok.
Ám meg gyümölcsöt s zöldséget annyit eszek hogy húh, abba nincs hiány :P
nem lehet minden nap jól kijönni, kell néha ilyen is, de ez kevés nagyon ez koplalás, uzsira jó a joghurt de gyümölcsöt egyél hozzá
ebéd nem tudom milyen leves de kevés
utána egyél zöldséget kis rizzsel és valamilyen hússal, hallal, ha nincs otthon semmi főzz 2 db tojást rizsre üsd rá és finom sült rizses tojás lesz és hozzá valamilyen zöldség, ha csak savanyú van az se baj
estére meg ha van még joghurtod nyugodtan egyél akár zöldséggel akár gyümölccsel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!