Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy kis jótanácsot kérhetek?

Egy kis jótanácsot kérhetek?

Figyelt kérdés

Igy terveztem a mai étkezésemet..

Reggeli: (ami már megvolt) egy fél szelet dzsemes kenyér vajjal, de nagyon pici, épp mert h megkivántam kicsi kenyérrel, akkor utána kis tejbegriz dzsemmel. De sok nem fért belém, fél tánnyérral.

Uzsi: Joghurt kis belevalóval (pl: zizi)

Ebéd: 1 tányér leves

Edzés:

Most megyek szaladni, úgy kb 3-4 kmert, aztán ithon tornászok 15-2o percet.

Hasizom, lábizom, popsii :Dstb.

Szerintetek? kiméljetek a rosz megjegyzésektől, köszönöm.

2011. szept. 11. 07:40
 1/9 anonim ***** válasza:
nem latok feherjet csak szenhidratot eszel egesz nap...legyen hus, zoldseg es gyumolcs a menud alapja nem pedig lekvar meg zizi
2011. szept. 11. 08:32
 2/9 A kérdező kommentje:

ez csak egy napra szól.. nem egész életemre, tegnap ettem húst, az elött zöldséget.. csk azért akartam ezt megkérdezni a mai napomat, mert úgy látom szerintem a reggeli kicsit sok, eléggé elteltem tőle sőt.. és mit ajánlanátok.

Ám meg gyümölcsöt s zöldséget annyit eszek hogy húh, abba nincs hiány :P

2011. szept. 11. 08:40
 3/9 anonim ***** válasza:

nem lehet minden nap jól kijönni, kell néha ilyen is, de ez kevés nagyon ez koplalás, uzsira jó a joghurt de gyümölcsöt egyél hozzá

ebéd nem tudom milyen leves de kevés

utána egyél zöldséget kis rizzsel és valamilyen hússal, hallal, ha nincs otthon semmi főzz 2 db tojást rizsre üsd rá és finom sült rizses tojás lesz és hozzá valamilyen zöldség, ha csak savanyú van az se baj

estére meg ha van még joghurtod nyugodtan egyél akár zöldséggel akár gyümölccsel

2011. szept. 11. 08:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Reggel fogyasszal zoldseget es gyumolcsot is, mivel ennek van tisztito hatasa is, de mar energiaval ellatja a szervezetedet.
2011. szept. 11. 08:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ezeket a hasznos válaszokat. Alkalmazom is ! :)
2011. szept. 11. 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:
az előzőeknek igaza van. Erdélyi vagy egyébként? :)
2011. szept. 11. 12:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen erdélyi vagyok :) ,miért te is?
2011. szept. 11. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
nem, de van egy nagyon jó barátnőm aki onnan jött, és ő is ezeket mondja, hogy "szaladni" meg "tornászni" olyan aranyos :)
2011. szept. 11. 13:21
 9/9 A kérdező kommentje:
igen, hát nálunk ez van leginkább elterjedve :D:) De örülök, hogy ismersz erdélyieket !
2011. szept. 11. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!