Van közületek olyan, aki annyit fogyott, hogy sokkolta ismerőseit?
én hasonló adatokkal rendelkeztem fél éve kb, kicsit magasabb vagyok, és jelenleg 60 kiló. és akik eddig nem bírtak, ezután sem fognak, ezt garantálom neked. :) amúgy pedig 60 kilósan még nem leszel olyan vékony, hogy feltűnően vékony legyél. átlagos szép kislány leszel, ha tudsz öltözködni, de semmi extra. mert nem csak ezen múlik. ha van önbizalmad, jó dumád, ha nyílt vagy és közvetlen, akkor 60 kilósan imádni fog mindenki. ha nem vagy az, akkor nem fog változni semmi, le se fog szarni senki.
bocs, de ez az én személyes tapasztalatom.
de hogy valami pozitívat is írjak, és egymilliárdszor jobban érzem magam. Végre S-es pólókat vehetek, fantasztikusan áll rajtam a farmer, nem hisztirohammal végződik minden vásárlás és... és tetszem magamnak. és van önbizalmam, jó kedvem. ez a legfontosabb.
Velem megtortent 8 evvel ezelott, hogy 14 kilotol szabadultam meg. (Addig mindig is kis duci voltam.)A kornyezetembe mindenkit ledobbentettem, mindenkitol azt hallottam, h de jol nezek ki, milyen csinos vagyok stb.. Nagyon jol esett. (Ja igen azota is tartom a sulyom. :) )
Azt tudni kell, h nagyon tetszett 1 fiu, de o csak baratkent tekintett ram. (Ja es nem a fiu miatt fogytam le,hanem sajat magamert.) Mindig is problemam volt ducin, h mit vegyek fel, semmibe se ereztem jol magam. A lefogyasom ota ilyen gondjaim nincsenek. :) Ja es a lefogyasom utan a srac nagyon probalkozott nalam, de csak azt mondtam neki, bocsi de en csak baratkent tekintek rad. :) Amugy meg etrend valtoztatassal es sporttal fogytam le. Azota is egeszseges eletmodon vagyok es sportolok. Szoval hajra, megeri, h jol erezd magad a borodbe. ja es ne dietazz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!