Valaki tornázott közületek Cindy Crawfordos videóra? És ha igen akkor milyen volt? Mármint hatásos?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 15:14
1/7 anonim válasza:
Nem túlzottan kemény, jó, hogy vannak benne ésszerű pihenők, szóval jól van egyébként felépítve.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Még úgy 10 éve talán az első kazija lehetett, én arra tornáztam évekig.Nagyon jó alakformáló.Mostanában keresek megint valami hasonlót, de egyik sem jön be annyira mint az.
Szóval nekem hatásos volt, fogytam is és nagyon formás lettem.Igaz heti 4-szer tornáztam is rá minimum.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)))))))99
2009. máj. 13. 15:17
4/7 anonim válasza:
anno én is csináltam még VHS-ről heti 3-4x. még 13-14 voltam, és mivel Anya is csinálta, én is vele csináltam :) volt egy kis pocakom (nagyiféle szeretet-sütik), és egy nyár alatt észrevétlenül eltűnt :)
5/7 anonim válasza:
Régebben és most is tornáztam rá, szerintem nem annyira nagyon kemény,viszont hatásos.
6/7 anonim válasza:
A lábtorna része szeritnem gyenge. Viszont a kar és hasizom az egyik legjobb, amivel találkoztam az ilyen tornák közül.
7/7 A kérdező kommentje:
Jaj jah en is nagyon szeretem egy eve csinaltam 5 honap alatt elertem a celomat de folytattam mert jol esett. Aztan kikoltoztem kulfoldre amerikaba ahol az ember zabalas nelkul is meghizik en magam visszahiztam a leadott kiloimat. Es most is szeretnek erre a videora tornazni csak egy evi torna utan valahogy egy kicsit meguntam ezt a videot de nem baj mert majd alahogy raveszem magam.
2011. jan. 29. 02:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!