Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elcsesztem, buta voltam,...

Elcsesztem, buta voltam, testileg-lelkileg teljesen kivagyok, a szivem ki van készülve, újrapróbálom kezdeni erre gondoltam nagyon rossz vagy jó lenne?

Figyelt kérdés

reggel(fél 7kor) egy tál zabpehely(natur 10 evőkanál-ez a mennyiség jó)+1db natur danone joghurt(140grammos)+valamilyen gyümölcs+kis fahéj

tízórai 10-fél 11 között(itt van szünetem gyakorlat közbe) 2szelet teljes kiőrlésű kenyér csirkesonkával, sajttal és valamilyen zöldség)idénynek megfelelő)

fél 2 és 2 között alma a suliba

3fél 4 felé érek haza-itt rendes főtt étel van mindig

rizs, krumpli vagy köles, párolt/főtt hús(csirke, pulyka, sovány sertéshús, sovány marhahús) vagy főtt tojás

zöldség avgy savanyúság minidg van, főzelékeket szeretem az heti 2 vagy 3szor van (olyanok hogy spenótmártás, sóskamártás, tökfőzelék, havi szinten van sárgab, lencse vagy zöldborsó)

vannak még raguk(ami husos, gombás vagy zöldséges)

tésztákat nem szeretem szóval azt nem eszek

6 fél 7 felé eszek vagy egy joghurtot nyári almával(körtével, vagy túrót fahéjjal és almával

8 felé ha éhes vagyok eszek még egy tál zöldségsalátát, de már nem nagyon avgyok itt éhes

165 centi vagyok és 40 kilo, csak a kcal jár az agyam folyamatosan 17 éves vagyok, semmi energiám már nincs, nagyon csúnya vagyok csont és bőr mellem már szinte semmi, havim 1-1.5 éve nincs

erre gondoltam ilyen étrend

tegnap óta csinálom, mit gondolsz jó lesz ez vagy ha van valami tanácsod segíts kérlek

köszönöm

2011. szept. 6. 21:14
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

ajaj, asszem nem fogalmaztam túl jól, bocsánat

szóval hízni szeretnék, és erre az étrendre gondoltam

2011. szept. 6. 22:20
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogalmaztál rosszul, de gyógyult anorexiásokon kívül kevesen érthetik hogy ez neked hízókúra, mivel más így fogyózik.

Többet kell enni ennél. Ha eddig nem ettél semmit, akkor persze ne egy oldal szalonnával indíts mert azt nem valószínű hogy kibírnád, de fokozatosan fel kell emelned a kajádat a leírtak duplájára kb, és ha már bírod, sportolnod is kéne.

De ez tényleg orvos téma, nem kéne házilag kísérletezned.

2011. szept. 6. 22:24
 13/24 Dilettáns döggomba ***** válasza:
86%
Most mit oltjátok? Nem tudtok olvasni? Ez egy jó étrend ahhoz, hogy szépen lassan elkezdje visszaszedni, amit kell.
2011. szept. 6. 22:35
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
ha hízni akarsz akkor most felejtsd el a kalóriaszámítást na meg az adagokat. ne diétás kajákat egyél könyörgöm! ezeket azoknak kéne enniük akik fogyni akarnak.egyél akárhányszor jólesik és azt amit akarsz. ha én a te cipődben lennék tuti minden nap megennék egy-két muffint is a rendes étkezéseken kívül, nyugodtan nassolj. neked még kötelező is :)
2011. szept. 6. 22:37
 15/24 anonim válasza:
100%
szívből remélem akkor, hogy sikerül helyrehoznod az alakod, az egészséged... :)
2011. szept. 6. 22:42
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is ebben a cipőben járok, igaz, nem ennyire durván...169cm/46 kg. Nekem is könnyebb lelkileg az alacsonyabb kalória tartalmú ételeket befogadni most, gyümölcs, zöldség, müzli, light tejtermékek. Ahogy látom, te is ezekkel kezdenéd, és ez kezdetnek nagyon is jó lesz. Könnyebb megbarátkozni egy szelet teljes kiörlésű kenyérrel, mint a táblás szalonnával. Még a tk. kenyérrel is baromi nehéz, de kitartás, ha ehhez tudnád tartani magadat, amit leírtál, az kezdetnek nagyon jó lesz! Aztán jöhetnek MAJD a magasabb kalória tartalmú ételek is.
2011. szept. 7. 11:58
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez jóval több annál, amennyit eddig ettél, akkor igen, jó. Nem lehet ezt se hirtelen csinálni, fokozatosan kell, ameddig ez nem válik megszokottá, és onnan lehet majd megint emelni. Elvből nem ajánlgatom a csokiféléket senkinek, de szerintem neked nagyon nem ártana, ha megpróbálnál alkalmanként legyűrni egyet-egyet - azt mindenki szereti, könnyebben csúszik.

Nagyon remélem, hogy rendbejössz, iszonyatosan nézhetsz ki, és még rosszabb, ahogy érezheted magad... :((

2011. szept. 7. 12:29
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Velős pacal,körömpörkölt,steak,babgulyás. Ha ezeket eszed 1 hónapig tuti nem leszel anorex.
2011. szept. 7. 18:25
 19/24 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat

ma pl ettem reggel 6 evőkanál zabpelyhet-ezt nem tudom hány gramm vagy kalóri avgy sok e vagy kevés mennyiség? 2db kis körtét és egy pohár joghurtot

suliba ettem 2 tk kenyeret+2csirkesonka, 1 sz sajt+ubroka, paradicsom

ismét suliban 1 felé egy almát

majd itthon 2 kisebb szelett főtt húst+4 ek kölest párolt répával, ahgymával, cukkinivel és paradicsommal

majd fél 6 felé 4 db kis savanykás nyári almát joghurttal

7 felé 1 db paradicsom, 1 sz csirkesonka

fél 10kor meg egy proteinturmixot hogy az izmaim is helyrejöjjenek ebben 25 gramm fehérje van

2011. szept. 7. 22:12
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ügyes vagy!

Nem tudom, milyen proteinturmixot iszol, de Ensure, Nutricia Nutridrink, Fresubin - ezek vény nélkül is kaphaó tápszerek, amik egy az egyben felszívódnak, nekem is ezeket kell innom. Elvileg napi 3-szor is lehet, de úgy kicsit drága "mulatság", én napi 1-et iszom lefekvés előtt. Ha háziorvos, pszichiáter írja fel, akkor még olcsóbb. Nekem a pszichiátrián adták először, és azóta is iszom, már kb. fél éve. Próbáld ki esetleg, először csak kóstolás szinten. Bármelyik patikában kaphatók.

(A "169/46-os" lány)

2011. szept. 8. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!