Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék 6+2 ben megszaba...

Hogyan tudnék 6+2 ben megszabadulni a pocakomtól?

Figyelt kérdés
Zavar a pocakom jólenne a régi kockás has 22 éves srác vagyok és sajna a tél nagyon rámjött lábsérülésem volt igyhát csak a felsötestem tudtam edzeni (karok,váll csuklya) a hasam pedig megnőtt. sokkal nagyobb lett és szeretném hogy eltünjön , de 6+2ben dolgozom 3 szakban. ( 6nap munka 2nap pihi) de a 3 szak mellett nemlehet csinálni.éjszakás után hulla vagyok elmenni kocogni mikor felkelek 3kor akkor felesleges,este melo elött meg kikésziteném magam melóra. délutánosban meg reggel lennék hulla az esti 11órai kocogás miatt. reggelesben meg azért nemjó mert reggel 4:40kor már dolgozom. mien modszert tudtok ajánlani pocakproblémámra????
2009. ápr. 21. 08:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is mondd meg hol dolgozom és FELJELENTEM a munkáltatótad mert 6 napot nem lehet egyhuzamban dolgozni törvény szerint :D Legalább 12 órázol is?

Pocakproblémára azt tudom ajánlani hogy diétázz, mellé némi aerob edzés. Pl. járj be bicóval a melóba, vagy gyalogolj be és haza ha közel laksz. Ennyi bőven elég.

2009. ápr. 21. 08:15
 2/2 A kérdező kommentje:
A bicóóóóóóóóó .... Tényleg hogy erre nemisgondoltam.Jólesz az de remélem hogy az bejön. szinte egészvégig dombon felfele kell tekerni:D:D:D meló után meg hazagurulok...nagyon köszönöm ezt amugymeg kilehet birni a 6+2-t elöször majd 10 kilót fogytam a stressz és a sok meló hatására ( nehéz , termelői fizikai munka) de a munkahelyem nem mondom meg mer 1. szakmámban dolgozom 2. Simán eltenne lábalól a fönököm. köszönöm.
2009. ápr. 21. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!