Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyek még ma valamit?

Egyek még ma valamit?

Figyelt kérdés

Ha reggeleire egy répát ettem, 15. 00 körül ettem egy olivás, sós túrós paradicsomos salátát, 18 körül egy sajtoskiflit sonkával, sajttal, paradicsommal és zöld hagymával, később pedig egy nagyon pici fagyit.

Minden nagp szoktam menni a wc-re és ma nem tudtam mert egész nap rohangáltam és nem ettem eleget. Egyek ma hogy ne lassuljon le az anyagcserém?

2009. ápr. 20. 22:07
1 2
 11/15 anonim válasza:
93%
Xxxxxxxxxxxx aszalt szilvát egyél xxxxxxxxxxxxxxxxxxxX
2009. ápr. 21. 00:42
 12/15 anonim ***** válasza:
94%

xxxxxxx ne fürgyé' le és ne is egyé' xxxxxxxxx

Nem fog lelassulni az anyagcseréd, ugyanúgy folytasd az egész napirendedet, ahogy eddig, majd holnap mész wcre és kész.

2009. ápr. 21. 01:10
 13/15 anonim ***** válasza:
93%
Sokat ittál xxxxx?:D Miért ne ehetnél? egyél annyit és azt ami csak jól esik, fölösleges ez az önsanyargató életmód csak belebetegszik az ember.
2009. ápr. 21. 06:01
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
XXxHa jó voltál ehetsz még egy répát...
2009. ápr. 21. 14:03
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!!!

Végül ettem egy almát, de nem voltam éhes egyáltalán. Azért volt saláta a főmenü, mert Tescoba rohanás közben vennem kellett vmit és van az a dobozos fajta, vettem egy olyat és a kocsiban ettem meg. Nem volt időm. Egyébként normálisan szoktam étkezni, nem vagyok kövér egyáltalán.

2009. ápr. 21. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!