Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyek még ma valamit?

Egyek még ma valamit?

Figyelt kérdés

Ha reggeleire egy répát ettem, 15. 00 körül ettem egy olivás, sós túrós paradicsomos salátát, 18 körül egy sajtoskiflit sonkával, sajttal, paradicsommal és zöld hagymával, később pedig egy nagyon pici fagyit.

Minden nagp szoktam menni a wc-re és ma nem tudtam mert egész nap rohangáltam és nem ettem eleget. Egyek ma hogy ne lassuljon le az anyagcserém?

2009. ápr. 20. 22:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX nem tudom, mostmár ne egyél, ddig kelett volna XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
2009. ápr. 20. 22:09
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszi... de nem volt időm semmire....

különben azért xxxxxx mert nem volt elég karakter a kérdésben és túl hosszú volt a magyarázat.

2009. ápr. 20. 22:12
 3/15 anonim ***** válasza:
95%

Xxxxxxxxxxxxx Ne egyél, hanem majd holnap reggel (nem répát, hanem mondjuk joghurtot vagy kekszet!), hogy beinduljon az anyagcseréd. Xxxxxxxxxxxxxxxx

:D

2009. ápr. 20. 22:30
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Szerintem nem fog lelassulni az anyagcseréd mert nem voltál vécén majd holnap kijön kétszer annyi. :D Egyébként ez nem tudom milyen diéta, hogy estére rakod a szénhidrátot, én pont fordítva csinálnám, kifli reggelire, saláta estére!

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

2009. ápr. 20. 22:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha akarsz, akkor egyel!
2009. ápr. 20. 22:38
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

Xxxxxxxxxxxxxxxxx Ezek amúgy az elvonási tünetek? xxxxxxxxxxxxxxxX

Mert akkor én nem fogok úgy enni, mint egy nyúl :D De te se egyél ma már semmit (;

2009. ápr. 20. 22:42
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem fogyózom, csak tartani akarom a súlyom... és köszi a válaszokat
2009. ápr. 20. 22:45
 8/15 anonim válasza:
100%
Egyél!
2009. ápr. 20. 22:52
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
ha éhes vagy, egyél, csak ne nagyon sokat, és ha tartani akarod a súlyod akkor ne a saláta legyen a főétkezés, hanem normál kaja és mozogj hetente legalább 2szer 3szor( tánc vagy sport, mindkettő eléggé megmozgat)
2009. ápr. 20. 23:15
 10/15 anonim válasza:
100%

Most már ne, ilyenkor én szoktam enni, de én hízókúrázok :-)

Jó is, hogy mondod, nekem még el kell fogyasztanom egy kis mézet, de az kizárólag gyógy-célból, a torkomra, hogy hétvégére jó legyen a hangom a fellépésen. Már majdnem elfelejtettem, most ezzel a kérdéssel eszembe juttattad, köszi :-)

Mi az, hogy kevés volt a kérdésben a karakter? Nekem ilyen problémát még sose jelzett az oldal, pedig volt rövid kérdés is... Mennyi a minimum karakter? Legalább ma is tanulok valamit :-D

2009. ápr. 20. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!