Mit tegyek ha ilyen a hasam? Kép!
"javaslom a napi 5 étkezést"
Na de most akkor ez hogy is van? Azt hittem az 5 étkezésben benne vannak a zöldségek is! Szóval:
1. reggeli, valami tartalmasabb (kenyér+ szalámi
2. 10 órai zöldség
3. ebéd (főtt kaja)
4. délutáni zöldség
5. vacsi helyett túró, sajt, gyümölcs.. stb
Ebben az esetben nem ugyanolyan értékű az 5 étkezés! Szóval ez így nem jó?
Milyen aranyos csaj vagy,azon meg ledöbbentem hogy 27vagy,20nak alig nézel ki!
Én is mindenképpen az aerob vagy kardio mozgást ajánlanám,pluszba még rátehetsz hogy edzés előtt fél órával tolsz 1000mg L-karnitint.
Én is a futást ajánlom, lehetőleg szabadban és ne futógépen.
A minden napi futás kicsit sok, én egy hétfő-szerda-péntek hármast ajánlok, kiegészítve valami kiegészítő szombati mozgással pl. kerékpár, úszás.
A futás min. 45 perces legyen, de elég, ha kocogsz.
Persze idővel, ha csökken a súlyod és fejlődik az erőnléted, akkor ajánlatos növelni a távolságot és a sebességet is.
Az étkezést inkább tagold több részre, mondjuk reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora. Reggelit akkor fogyaszd el, mikor felkelsz, a többi étkezést utána 2.5-3 óránként.
L-karnitin - egy olyan aminosav, amit a szervezet maga is termel. Ez az aminosav felelős a zsírsavak szállításáért az izmok mitochondriumaiba elégetésre. Mozgás alatt annál több zsírsavat tudunk elégetni, minnél több L-karnitin áll rendelkezésre a szervezetünkben. Az L-karnitin hatékonyan kitolja a fáradási küszöböt is, mert a szervezet tovább kap energiát a zsírokból és (valamivel) később kezdi az izmokat lebontani. Az L-karnitin nagyon fontos a szívizom megfelelő működéséhez. Az L-karnitint CSAK edzés előtt érdemes használni, mert ha nincs rá szükség, kiürül a szervezetből. Ajánlott adagolása 60kg testsúlyig 250mg, 80kg testsúlyig 500mg, 100kg testsúly felett 1000mg alkalmanként - edzés előtt 1/2 órával. További információk a Fókuszban az L-karnitin című írásunkban. Az L-karnitin önmagában általában csak rendszeresen edzők esetében lesz valóban hatásos. Annak, aki rendszertelenül, vagy egyáltalán nem edz, először a rendszeres edzésre rászokás a javasolt
Carnitint meg ajánljatok neki olcsót és jót
bár írták Kedves Kérdező, de ééétreeeend!44!!négy44!
amúgy alap irodalom, és még nem linkelték neked:
ajánlom áttanulmányozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!