Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha ilyen a hasam? Kép!

Mit tegyek ha ilyen a hasam? Kép!

Figyelt kérdés
172 cm vagyok, 66 kg. Súlyfölöslegem csak a hasamon és a derekamon látszik meg! Mit tegyek? Mit sportoljak? Durva diétába kell kezdenem? Mindent írjatok le kérlek részletesen! 5 hónapig felüléseztem, és semmi nyoma, szóval az úgy önmagában nullát ér? Tanácsolták, hogy sok zöldséget egyek! Az baj, ha minden nap répát eszek? Az jó erre a célra? Reggeli nekem nagyon fontos, ezenkívül főtt ételt ebédelek, de nem vacsorázom! ha a 2 fő étkezésem tartalmaz zsírt, azt vonjam meg magamtól,(jajj csak ezt ne) vagy csak csökkentsem a bevitt mennyiséget? Huhhh boccs a sok kérdésért, de nagyon szeretném, ha segítenétek, és légyszi ne gúnyolódjatok a hurkák miatt! Nekem is van tükröm, tudom hogy nem szép, épp ezért vagyok itt! Köszi
2011. szept. 3. 14:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

"javaslom a napi 5 étkezést"

Na de most akkor ez hogy is van? Azt hittem az 5 étkezésben benne vannak a zöldségek is! Szóval:

1. reggeli, valami tartalmasabb (kenyér+ szalámi

2. 10 órai zöldség

3. ebéd (főtt kaja)

4. délutáni zöldség

5. vacsi helyett túró, sajt, gyümölcs.. stb

Ebben az esetben nem ugyanolyan értékű az 5 étkezés! Szóval ez így nem jó?

2011. szept. 3. 15:42
 12/24 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem gondoltam, hogy te vagy a képen, a csini kis pofiddal 20-nak sem nézel ki. A nadrág tényleg rémes, de jól megválasztott ruhákkal senkinek sem fog feltűnni a kis pocid. Kellemes kocogást!
2011. szept. 3. 15:45
 13/24 anonim ***** válasza:

Milyen aranyos csaj vagy,azon meg ledöbbentem hogy 27vagy,20nak alig nézel ki!

Én is mindenképpen az aerob vagy kardio mozgást ajánlanám,pluszba még rátehetsz hogy edzés előtt fél órával tolsz 1000mg L-karnitint.

2011. szept. 3. 15:51
 14/24 A kérdező kommentje:
"de jól megválasztott ruhákkal senkinek sem fog feltűnni a kis pocid" Dehogynem! Nekem! :D Tényleg baromira zavar! Ha leülök, kinyomják a gatyáim a hájam, ez iszonyatos érzés! Erre nincs csodagatya :)) És naná, hogy iszonyú feltűnő, szóval más is látja!
2011. szept. 3. 15:53
 15/24 A kérdező kommentje:
"edzés előtt fél órával tolsz 1000mg L-karnitint." Az mi? Nem káros? Drága? Hozzászokik a szervezet? Nem akarok olyan szereket szedni, amik elhagyásával plöttyedek és esek szét! :D
2011. szept. 3. 15:55
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
futás, bicó, felülés, rendszeres étkezés, sok sikert!
2011. szept. 3. 15:55
 17/24 anonim válasza:

Én is a futást ajánlom, lehetőleg szabadban és ne futógépen.

A minden napi futás kicsit sok, én egy hétfő-szerda-péntek hármast ajánlok, kiegészítve valami kiegészítő szombati mozgással pl. kerékpár, úszás.

A futás min. 45 perces legyen, de elég, ha kocogsz.

Persze idővel, ha csökken a súlyod és fejlődik az erőnléted, akkor ajánlatos növelni a távolságot és a sebességet is.

Az étkezést inkább tagold több részre, mondjuk reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora. Reggelit akkor fogyaszd el, mikor felkelsz, a többi étkezést utána 2.5-3 óránként.

2011. szept. 3. 16:00
 18/24 anonim ***** válasza:

L-karnitin - egy olyan aminosav, amit a szervezet maga is termel. Ez az aminosav felelős a zsírsavak szállításáért az izmok mitochondriumaiba elégetésre. Mozgás alatt annál több zsírsavat tudunk elégetni, minnél több L-karnitin áll rendelkezésre a szervezetünkben. Az L-karnitin hatékonyan kitolja a fáradási küszöböt is, mert a szervezet tovább kap energiát a zsírokból és (valamivel) később kezdi az izmokat lebontani. Az L-karnitin nagyon fontos a szívizom megfelelő működéséhez. Az L-karnitint CSAK edzés előtt érdemes használni, mert ha nincs rá szükség, kiürül a szervezetből. Ajánlott adagolása 60kg testsúlyig 250mg, 80kg testsúlyig 500mg, 100kg testsúly felett 1000mg alkalmanként - edzés előtt 1/2 órával. További információk a Fókuszban az L-karnitin című írásunkban. Az L-karnitin önmagában általában csak rendszeresen edzők esetében lesz valóban hatásos. Annak, aki rendszertelenül, vagy egyáltalán nem edz, először a rendszeres edzésre rászokás a javasolt

Carnitint meg ajánljatok neki olcsót és jót

2011. szept. 3. 16:12
 19/24 anonim ***** válasza:

bár írták Kedves Kérdező, de ééétreeeend!44!!négy44!

amúgy alap irodalom, és még nem linkelték neked:

[link]

ajánlom áttanulmányozni :)

2011. szept. 3. 16:24
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. szept. 3. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!