Mennyit kéne fogynom, és hova kéne erősítenem? KÉP.
Kérlek, ne kíméljetek! Elvesztettem a motivációm, pedig már sokat leadtam. Hány kilónak tippeltek? 173 magas vagyok. Mennyit kéne leadnom? Köszönök minden hsz-t!
u.i.: a hasamon a két fekete négyzet tetoválást rejt, de az titkos :)
elölről: [link]
hátulról: [link]
Magas a testzsír és hozzá képest kevés az izom.
Testzsírból simán leküldhetnél még 10%ot és faljad a fehérjét,hogy valami feszesség jöjjön rád és ne tűnjön el a maradék izom.
Az aerob edzések mellé meg berakhatnál heti 2-3 egész testes súlyzós edzést.
Ha nem vagy rest kalóriát számolni,kimérni mérleggel a kaját,ügyelni a kalóriadeficitre,elegendő fehérjét bevinni,akkor a szembetűnő változás csak idő kérdése.
Ja igen.
Írtad,hogy az izomért sportolsz.
Diéta alatt sajna nem tudsz izomtömegben fejlődni,mert nincs elég kalória hozzá.
De jó neked hogy 173 cm vagy! Úgy lennék ekkora !
Amúgy nem vagy trotty! Kicsit a hasadat kell feszesíteni, narancsbőrös sem vagy. 2-3 kg le, futás szálkásít, kis súlyemelős gyakorlatok!
Ugyanilyen alkatom van, és ugyanennyi centi vagyok. Szerintem nálam legalább egy tizessel könnyebb vagy, tehát mondjuk 73 :)
Gratulálok, nagyon ügyes vagy, ruhában már szerintem egész jól nézhetsz ki! Nekem is kéne egy kis motiváció, mert én idén életemben először még nyáron is híztam :S
Éhezni bírok, meg zabálni, átmenet nincs, ésszel nem tudok fogyókúrázni :(
Szerintem 68 kg-nál nem lehetsz több. Az alakod jó csak erősítened kell,nem kell tovább fogynod, heti két súlyzós edzéssel ( pl. Hot-Iron) vagy 1 súlyzós - 1 kardió edzéssel pár hónap alatt lesz egy kis izmod is, és szerintem ez az ami hiányzik rólad.
Amúgy teljesen jó alakod van, nincs miért aggódnod!!
Én is kb ilyen voltam mint te, picivel talán kevesebb a fogyim előtt.
Én 168 cm/63 kg voltam fogyi előtt, de te picit magasabb is vagy. Olyan 65-66 kg körül tippellek. Hátulról sztem egyáltalán nem szörnyű! Előlről engem a hasad zavar, nekem is ilyesmi volt a hasam.
A futás használ legjobban + bármilyen sport amiben sokat futkározol: foci, kosár, kézilabda, stb! Nekem nagyon jól levitte a hasam! Használtam fezesítő krémet is, meg felüléseztem, meg masszíroztam a hasam hogy ne lógjon a bőr, picit még mindig lóg pedig régóta lefogytam nem tudom segített-e a krém vagy a feszesítő torna de sztem picit igen! Csak ne dőlj be a reklámoknak és ne 10.000ért vegyél feszesítő krémet. (ezt csak azért mondom mert ha komoly fogyásban gondolkodsz és lemegy a zsír a hasadról, a bőr ott marad picit... mer idő kell neki amíg visszahúzódik. ezt a krém - elvileg - gyorsítja, meg ha masszírozod mindennap + feszesítő torna. TAPASZTALATBÓL mondom csak:) )
Szerintem ehhez a magassághoz olyan 60, de akár 57-58 kg ideális lenne.
szerintem 65-68 korul lehetsz
mennyi vagy amugy???
jah es 5 kgt ha meg fogysz eleg is lesz,de igy se rossz;)
Aranyosak vagytok nagyon! De kritikát is akarok :D
70 kiló vagyok.. egy plötty! Még hátra van 8 kiló a tervezettig.. De akkor még jobban fog lógni a bőröm, előre utálom!
Én kb.67-68 kilónak néztelek,nem is tévedtem sokat.
Szerintem elég jó alakod van,talán a fenekedre kéne egy kis erösítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!