Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom, és hova...

Mennyit kéne fogynom, és hova kéne erősítenem? KÉP.

Figyelt kérdés

Kérlek, ne kíméljetek! Elvesztettem a motivációm, pedig már sokat leadtam. Hány kilónak tippeltek? 173 magas vagyok. Mennyit kéne leadnom? Köszönök minden hsz-t!

u.i.: a hasamon a két fekete négyzet tetoválást rejt, de az titkos :)

elölről: [link]

hátulról: [link]

2011. szept. 1. 21:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%

Magas a testzsír és hozzá képest kevés az izom.

Testzsírból simán leküldhetnél még 10%ot és faljad a fehérjét,hogy valami feszesség jöjjön rád és ne tűnjön el a maradék izom.

Az aerob edzések mellé meg berakhatnál heti 2-3 egész testes súlyzós edzést.

Ha nem vagy rest kalóriát számolni,kimérni mérleggel a kaját,ügyelni a kalóriadeficitre,elegendő fehérjét bevinni,akkor a szembetűnő változás csak idő kérdése.

Ja igen.

Írtad,hogy az izomért sportolsz.

Diéta alatt sajna nem tudsz izomtömegben fejlődni,mert nincs elég kalória hozzá.

2011. szept. 2. 06:53
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

De jó neked hogy 173 cm vagy! Úgy lennék ekkora !

Amúgy nem vagy trotty! Kicsit a hasadat kell feszesíteni, narancsbőrös sem vagy. 2-3 kg le, futás szálkásít, kis súlyemelős gyakorlatok!

2011. szept. 2. 11:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A fenekedre nagyon keményen edz mert borzasztóan löttyedt, kocsonyás kinézete van.
2011. szept. 2. 13:54
 14/21 anonim ***** válasza:
94%

Ugyanilyen alkatom van, és ugyanennyi centi vagyok. Szerintem nálam legalább egy tizessel könnyebb vagy, tehát mondjuk 73 :)

Gratulálok, nagyon ügyes vagy, ruhában már szerintem egész jól nézhetsz ki! Nekem is kéne egy kis motiváció, mert én idén életemben először még nyáron is híztam :S

Éhezni bírok, meg zabálni, átmenet nincs, ésszel nem tudok fogyókúrázni :(

2011. szept. 2. 21:45
 15/21 anonim válasza:
100%

Szerintem 68 kg-nál nem lehetsz több. Az alakod jó csak erősítened kell,nem kell tovább fogynod, heti két súlyzós edzéssel ( pl. Hot-Iron) vagy 1 súlyzós - 1 kardió edzéssel pár hónap alatt lesz egy kis izmod is, és szerintem ez az ami hiányzik rólad.

Amúgy teljesen jó alakod van, nincs miért aggódnod!!

2011. szept. 6. 15:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rosz alakod ! es gratulalok az eddigi eredmenyedhez nagyon ugyes vagy, nehogy mar itt megallj !!! neee-nee ! En nekem is kene a motivacio :( de szerencsem van, mert most te adtal nekem erot arra h nem kell feladni, es megyek egyet szaladok erre :P amugy jo aalakod van, meg a hasadbol fogyhatsz es a combod sem rosz tetszik a vadlid szep formas, huzd ki magad fel a fejjel es a fennekre meg dolgozz. Dolgozzz mindenre addig amig nem merul fel benned h vajon meg fogyhatok? amikor te is tetszel a tukorbe magadnak akkor leallhatsz :) Sok sikert neked !!!! ( Sport !! )
2011. szept. 6. 15:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is kb ilyen voltam mint te, picivel talán kevesebb a fogyim előtt.

Én 168 cm/63 kg voltam fogyi előtt, de te picit magasabb is vagy. Olyan 65-66 kg körül tippellek. Hátulról sztem egyáltalán nem szörnyű! Előlről engem a hasad zavar, nekem is ilyesmi volt a hasam.

A futás használ legjobban + bármilyen sport amiben sokat futkározol: foci, kosár, kézilabda, stb! Nekem nagyon jól levitte a hasam! Használtam fezesítő krémet is, meg felüléseztem, meg masszíroztam a hasam hogy ne lógjon a bőr, picit még mindig lóg pedig régóta lefogytam nem tudom segített-e a krém vagy a feszesítő torna de sztem picit igen! Csak ne dőlj be a reklámoknak és ne 10.000ért vegyél feszesítő krémet. (ezt csak azért mondom mert ha komoly fogyásban gondolkodsz és lemegy a zsír a hasadról, a bőr ott marad picit... mer idő kell neki amíg visszahúzódik. ezt a krém - elvileg - gyorsítja, meg ha masszírozod mindennap + feszesítő torna. TAPASZTALATBÓL mondom csak:) )

Szerintem ehhez a magassághoz olyan 60, de akár 57-58 kg ideális lenne.

2011. szept. 6. 16:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem 65-68 korul lehetsz

mennyi vagy amugy???

jah es 5 kgt ha meg fogysz eleg is lesz,de igy se rossz;)

2011. szept. 6. 18:38
 19/21 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok nagyon! De kritikát is akarok :D

70 kiló vagyok.. egy plötty! Még hátra van 8 kiló a tervezettig.. De akkor még jobban fog lógni a bőröm, előre utálom!

2011. szept. 6. 19:28
 20/21 anonim ***** válasza:

Én kb.67-68 kilónak néztelek,nem is tévedtem sokat.

Szerintem elég jó alakod van,talán a fenekedre kéne egy kis erösítés.

2011. szept. 7. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!