Az nem baj ha töménytelen mennyiségű zöldséget eszem? C
Figyelt kérdés
Vacsira mindig megeszek kb 1 kiló jégsalátát, meg ilyenek... Ez nem terheli le a gyomrom vagy valami? Vagy annak nagy része víz? (Kalóriába belefér)2011. szept. 1. 20:39
11/18 anonim válasza:
Na, itt is az okoska. Egy öklömnyi egészségtelen szarral persze jobban járnál, mint egy nagy kupac zöldséggel, logikus...
12/18 A kérdező kommentje:
Amugy kedves Pataki Kati mi bajom lesz ebből egyébként? Meghalok, meghízok, stb?
2011. szept. 1. 21:04
13/18 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle, sőt inkább jót tesz.
14/18 anonim válasza:
Nézd te megkérdezted, hogy ez normális dolog-e, szerintem nem normális dolog. Nem fogsz meghalni, hogy meghízol-e nem tudom, nem is érdekel, csak azt tudom, hogy te egyfajta választ vársz. A normális étkezés az, amikor változatosan étkezel, hogy mindenféle vitamin bekerüljön a szervezetedbe. A jégsalátán kívül van még paradicsom, paprika, uborka, cukkini, padlizsán, retek, cékla, stb, nem is beszélve a gyümölcsökről. És persze azt sem hagyhatom ki, hogy a fehérje is roppant fontos az emberi szervezet számára.
15/18 A kérdező kommentje:
De nyilván nem csak jégsaátán eszem, te jó ég... csak egy példa, uborkábol is ettem már meg egy kilót, sőt paradicsombol is. Ja, emellé hust is eszek, sőt kenyeret is,stbstb csak valahogy igy a többkilo zöldséggel is mindig beleférek a kalóriámba.. Hát elég sajátos de inkább ez mint chips meg tökömtudjanem?
2011. szept. 1. 21:20
16/18 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele, ha belefér a napi kalóriába. Rosszabb szokásod sose legyen :-)
Pataki Kati: Gratulálok látnoki képességeidhez, amivel csalhatatlan magabiztossággal feltérképezted zöldség, gyümölcs és fehérjefogyasztási szokásait abból, hogy vacsorára jégsalátát eszik. Én is szeretnék ilyen képességeket, hogy csinálod? ...
17/18 anonim válasza:
Annyi zöldséget egyél, amennyi jólesik! Ha nincs tele vegyszerrel, akkor semmi bajod nem lesz tőle. Feltéve, h nem egyoldalúan étkezel. De írtad is, h nem.
18/18 anonim válasza:
nyugodtan egyel annyi jegsalatat amennyit akarsz.1000 grammban 140 kaloria van ami meg keves is ha egy normal vacsora kaloriatartalmat nezzuk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!