Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás, de hogyan időhiány miatt?

Fogyás, de hogyan időhiány miatt?

Figyelt kérdés
Októberben lakodalomba megyünk, és sajna 1 éve hormontartalmú gyógyszereket kellett szednem, betegség miatt, amitől meghíztam. 25kiló jött rám, január 30.án hagytam abba a kezelést, de azóta sajna csak 5 kiló ment le. :( Most viszont meg kellene indítani valahogy. Sajna sportra max. napi fél órám van, mert dolgozok, utána pedig estin a fősuli. :( Hétvégén pedig szintén nem szabad. Diétázom hónapok óta, de az kevés. Mit tudnék csinálni, hogy ennek a +20nak legalább a fele le menjen lagzira??? A sport miatt nem dobhatom fel sem a munkahelyem, sem a sulit! Teljesen tanácstalan vagyok!
2011. aug. 28. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
ELÉG NAPI FÉL ÓRA SPORT,de az ne ilyen rubintrékás tötyimötyi legyen. Abban a fél órában csinálj valami intenzív,intervallumos kardiót,futás,ellipszis tréner esetleg bicó.
2011. aug. 28. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:

1.Nézz utána a napi kalóriafelhasználásodnak

2.Olyan étrendet állíts össze ami kalóriamennyiségben ez alatt van,így létrehozod a kalóriadeficitet.

És pikk-pakk lefogysz.

Mind a 6 napi étkezésed tartalmazzon fehérjét.

2011. aug. 28. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Itt nézd meg, hogy mennyi kalóriára van szükséged:

[link]

2011. aug. 28. 20:37
 4/5 bix ***** válasza:

olyan nincs hogy napi fél órád nincs magadra. én suli meló barátnő mellett jártam edzeni. más meló gyerek férj mellett teszi mindezt.

meg lehet gyorsítani pl koplalással, de ez megint alávághat a hormonháztartásodnak, ami neked nem igazán kéne... egyél normálisan és napi fél óra legalább intenzív kardió, lehetőleg egész testet átmozgató edzés, de ha nem akkor futás

2011. aug. 28. 20:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Hazaérek melóból, megfürdök, és úgy van fél órám, majd megyek a buszhoz. Sajna nem államilag támogatott, így kénytelen vagyok dolgozni. De a táblázatot, nagyon szépen köszönöm, le is mentettem. :)

Igen, nekem a koplalás nagyon nem kéne. :(

Rubint Rékában pedig nem igazán hiszek, így abba eddig sem vágtam bele.

2011. aug. 28. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!