Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyna velem valaki?

Fogyna velem valaki?

Figyelt kérdés
Lenne kedve valakinek csatlakozni hozzám? 25 éves Budapesti lány vagyok. Egy gyermek édesanyja. Meg untam már a súlyfelesleget. azt, hogy minden ismerősöm, csak ígérgeti, hogy majd segít, kiáll mellettem, támaszom lesz. Egyedül viszont nagyon nehéz, és hamar feladom. De, ha van valaki aki támaszom lenne, vagy egymás támaszai lennénk, talán sikeresebben menne. Nagy a súlyfeleslegem. És amíg jó pár kg nem megy le , nem szeretnék edzőterembe menni. Szégyenlős vagyok. Mehetnénk együtt futni, van pár súlyzóm itthon, van egy futógépem. Nem a legmodernebb, de nem is az a lényeg. Várom a jelentkezőket. 18. Kerületben lakom
2011. aug. 28. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Igaz majdnem 10 évvel fiatalabb vagyok,de futni szívesen elmegyek veled. Közel lakom hozzád:) Ha gondolod írj privit:) 16/l
2011. aug. 28. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nagy a súlyfelesleged, ne fuss! Futógépen se! Inkább biciklizz, esetleg gyalogolj, vagy ússz!
2011. aug. 28. 12:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem tanácsot kérek, az edzésekhez, hanem társat, a kg-ok leadásához.
2011. aug. 28. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!