Fogyna velem valaki?
Figyelt kérdés
10 kg felesleg van rajtam.164 cm vagyok és 67 kg.Csatlakozna valaki hozzám??Mondjuk mindennap megbeszélhetnénk hogy mennyit fogytunk,vagy hogy mit ettünk m ilyesmikre gondolok. 16/L2010. júl. 14. 15:55
1/11 anonim válasza:
Szia,én nagyon szívesen fogynék veled
3/11 anonim válasza:
Ha úgy érzed jó partnered lennék, konkrétan megszállott vagyok edzés és étkezés terén akkor jelezd! :)
4/11 anonim válasza:
Én szívesen.Rajtam nincs túlsok,már csak pár kilót kell ledobnom,de attól még :)
Ha alkalmasnak találsz vagy valami akkor írd meg az msned privátban vagy valami.
14/L
7/11 timido válasza:
utolsó előtti, én is 167 vagyok és 60! amugy énis benen avagyok a közös fogyónak! :) írj emailt
8/11 anonim válasza:
16:28-as rám gondoltál? 16:26-os vok
10/11 anonim válasza:
Sziasztok..én is benne vagyok..
15/L 168/64..(((
legyen a nevem:25
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!