Ma reggel kicsit elszaladt velem a ló, nagyon sokat ettem?
ette egy barackot és egy fél abonett szendvicset meg egy pudingal töltött péksüteményt + 5 diót
Nagyon sokat ettem ??
Hány kcal??
(egyébként az ebédem egészségesebb lesz ~párolt zöldség rizs pipimell garnéla rák ~ ezek közül valami )
Igen igen rengeteget ettél, lődd le magad!!! :P :D
Istenem!!!! Kivagyok ettől hogy valaki azt számolgatja hogy hány diót evett meg! :/ :D
Tökmindegy mit eszel a lényeg a mennyiség meg a mozgás mellé, és kéééész a fogyókúra!!! Sok sikert! :)
Én tudod mit ettem? Két gofrit, egy vastag szelet dinnyét meg egy barackot!! És ez a többi reggelimhez képest még nem is durva! És emelettt Rubint Réka tornáival képes vagyok fogyni!! Na erre varrjál gombot, aranyom, és ne az elfogyasztott diókat számolgasd!! :) ;)
Nem ettél sokat.
Van egy mondás: Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, vacsorázz úgy, mint egy paraszt.
Ne haragudj, de ez röhej.
Ehetsz bármit, normális adagokban, ha mozogsz mellé, akkor semmi gond.
Én kb. 20 kilót fogytam és nem sajnáltam magamtól a csokit, néha a csipszet, se a pörköltet, bármit ettem, amit kívántam, mégis lement a súly, mert mozogtam és nem tömtem magamba feleslegesen a kaját. Persze hamarabb is fogyhattam volna ennyit, lehettem volna olyan drasztikus is, mint te, vagy a közép utat is választhatta volna, de az egészség mindennél fontosabb, minthogy pikk-pakk lefogyjak kínzással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!