Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma reggel kicsit elszaladt...

Ma reggel kicsit elszaladt velem a ló, nagyon sokat ettem?

Figyelt kérdés

ette egy barackot és egy fél abonett szendvicset meg egy pudingal töltött péksüteményt + 5 diót

Nagyon sokat ettem ??

Hány kcal??

(egyébként az ebédem egészségesebb lesz ~párolt zöldség rizs pipimell garnéla rák ~ ezek közül valami )

2011. aug. 27. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Igen igen rengeteget ettél, lődd le magad!!! :P :D

Istenem!!!! Kivagyok ettől hogy valaki azt számolgatja hogy hány diót evett meg! :/ :D

Tökmindegy mit eszel a lényeg a mennyiség meg a mozgás mellé, és kéééész a fogyókúra!!! Sok sikert! :)

Én tudod mit ettem? Két gofrit, egy vastag szelet dinnyét meg egy barackot!! És ez a többi reggelimhez képest még nem is durva! És emelettt Rubint Réka tornáival képes vagyok fogyni!! Na erre varrjál gombot, aranyom, és ne az elfogyasztott diókat számolgasd!! :) ;)

2011. aug. 27. 10:57
 2/4 anonim válasza:
100%

Nem ettél sokat.

Van egy mondás: Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, vacsorázz úgy, mint egy paraszt.

2011. aug. 27. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
Nem úgy kell vacsorázni mint egy paraszt mert az szalonnát eszik hanem úgy mint egy szegény!
2011. aug. 27. 11:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ez röhej.

Ehetsz bármit, normális adagokban, ha mozogsz mellé, akkor semmi gond.

Én kb. 20 kilót fogytam és nem sajnáltam magamtól a csokit, néha a csipszet, se a pörköltet, bármit ettem, amit kívántam, mégis lement a súly, mert mozogtam és nem tömtem magamba feleslegesen a kaját. Persze hamarabb is fogyhattam volna ennyit, lehettem volna olyan drasztikus is, mint te, vagy a közép utat is választhatta volna, de az egészség mindennél fontosabb, minthogy pikk-pakk lefogyjak kínzással!

2011. aug. 27. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!