Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kenyeret el lehet hagyni...

A kenyeret el lehet hagyni teljesen?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom,nem telt el úgy 1 nap,hogy ne ettem volna legalább 1 szelet kenyeret(fehér/rozs/tk.mindegy)de jó részt fehéret eszem inkább.Viszont arra gondoltam,hogy ha nem ennék egyáltalán kenyeret,gyorsabban,könnyebben le tudnék fogyni.Sajnos ha nem eszem sokáig szénhidrátot,iszonyat éhes leszek,egyszerűen majd meg veszek érte,ezért se próbáltam még nagyon ki ezt.

Suliban se tudom mit ehetnék kenyér/zsemle/kifli helyett.

Ti ezt hogyan oldjátok meg?

2011. aug. 25. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Reggelire kell a szénhidrát, a tk. kenyér ehhez megfelelő forrás. Egy szelettől semmi bajod nem, lesz, attól nem hízol...Ha nagyon akarsz mást, akkor ehetsz zabpelyhet is.
2011. aug. 25. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ehetsz kenyeret 1-2 szeletet! Nem hízol tőle,csak akkor ha felzabálasz előle fél kilót kb.

A lényeg hogy ne lépd túl a napi kalóriaszükségletedet!Ezen belül bármit ehetsz!Péksütit és csokit is!

És még annyi ha csak szimplán gyümölcsel léped túl a kcaladagodat,akkor a gyümölcstől is hízol!

2011. aug. 25. 20:47
 3/3 anonim ***** válasza:
teljesen jó a tk kenyér, de ha nem akarsz kenyeret enni akkor zabpehely(natur)+joghurt+gyümölcs
2011. aug. 25. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!