Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám eltüntetni?

Hogyan tudnám eltüntetni?

Figyelt kérdés

Szóval az volna a kérdésem, hogy régen elég kövér voltam, csakhogy idővel fogytam (magamtól, nem sportoltam)a hasammal meg vagyok elégedve (van azért, de nem is az, hogy kövér és nem is az, hogy sovány)de mellem viszont megmaradt, amit borzasztóan szégyellek(sokszor emiatt nem megyek haverokkal strandozni stb)

Hogyan tudnám eltüntetni?Fekvőtámasz?

18/F

2011. aug. 25. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
fekvőtámasz, vagy háton fekve súlyzózás (fel tolod a súlyt aztán vissza)
2011. aug. 25. 17:53
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ

Fekvőtámaszból napi hányat?Amennyit birok?(Mármint nyilván nem egész nap fogom nyomni, csak mondjuk napi 2x addig amíg bírom?)

Kajára figyeljek vagy az tök mind1?

2011. aug. 25. 18:21
 3/5 anonim válasza:

"Fekvőtámaszból napi hányat?Amennyit birok?(Mármint nyilván nem egész nap fogom nyomni, csak mondjuk napi 2x addig amíg bírom?)"

Érzékeled mekkora hülyeséget kérdeztél ezzel?

Hiába mond neked valaki napi 1000 fekvőtámaszt, ha te csak 100-at bírsz megcsinálni...

Kérdésedra adok választ is, de azt már te is tudod... amennyit csak bírsz.

2011. aug. 25. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:

(az első válaszoló vagyok)

Próbálj minél többet.Mondjuk gondolj ki előre egy számot (pl napi 200) és ha nem bírod egyszerre akkor csináld kettő vagy három nekifutásból. És nem kell gyorsan, mert minél lassabban csinálod annál jobban dolgoznak a mellizmok (és annál jobban is fáj sajnos, de hát ez már csak ilyen).

Az evésre figyelj, hogy egészséges és fitt maradj, de a mellizmaidra mondjuk nem igazán lesznek hatással. (Kivéve ha éjjel nappal kajálsz, mert attól mindened hízni fog!)

Remélem segítettem.

Hajrá!;)

2011. szept. 3. 18:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat, azóta már el is kezdtem..:)

(Mindenkinek ment a zöld pacsi)

2011. szept. 4. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!