Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám a felesleget...

Hogyan tudnám a felesleget eltüntetni a vádlimról?

Figyelt kérdés
a válaszokat előre köszönöm.:)
2011. jún. 23. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Futással,vagy tornával! :)

26/N

2011. jún. 23. 08:41
 2/7 bix ***** válasza:

diéta + intenzív mozgás.

helyi fogyás nincs még neked sem.

2011. jún. 23. 08:41
 3/7 A kérdező kommentje:
A rendszeres mozgás megvan de a diétát hogy kezdjem?
2011. jún. 23. 08:56
 4/7 anonim ***** válasza:

"

Struktúra ugyan az mindig reggel kell bevinni a legtöbb szénhidrátot és azt csökkentetni végig, a fehérjét meg fordítva. Vezess naplót a bevitt kalóriákról, de legelsőnek számold ki mennyit kell bevinned (találsz neten egy csomót)

Ha ez megvan szépen bepakolod a 3 főétkezésre és a két kis étkezésre a kajákat úgy ahogy neked jól esik, és akkora mennyiségbe, hogy ne lépd túl a kapott kcal érték -500-as határt.

Tehát tegyük fel, azt adja ki a kalkulátor, hogy 2000kcal az alap felhasználásod akkor 1500kcal kell bevinned. Ha tervezed, hogy sportolsz is hozzá amit érdemes akkor ezt is kalkuláld bele. Tehát mondjuk 1500 helyett 1700kcalt vigyél be, hiszen ha mondjuk 200kcal elégetsz + mozgással akkor 2200-500=1700kcal."

2011. jún. 23. 09:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó köszi szépen.:)
2011. jún. 23. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
én szerintem csináld úgy hogy reggel eszel csk széndhidrátod a nap hátralévő részében nem eszel semmivel kenyeret vagy bármi ami szénhidrát.. jaaj és ne sokat :)max 1-2 piritost de ajánlom inkább az 1et s hamarabb fog látszani a változás.. és csökkentsd a sózást.. az ételeknél ha lehet.. a cukros kajákat is kerüld..csk ritkán egyél, a zsirosat is .. ne olajjal csináld a tükörtojást s ne sózd.. vagy ahogy akarod ..én megtudtam szokni és hatásos, mert az olja zsirrá alakul át, kivéve maszlina de én azt sem rakok, só meg leköti a zsirt, nem mondom hogy ne egyél néha néha olyant ami zsiros meg olajas sós mert kell csk csökkentsd! És szaladj :) formásodsz, ha vádli kell akkor meg főkeg felfele szaladj.. de ha nem megy olyan jól akkor csk sima úton úgyis okés :) ha kibirod a kenyér szénhidrát lecsökkentésével megtudod állni, és a só zsir olaj lecsökkentésével s több zöldség simán só olaj nélkül, és gyümölcs de mértékkel a barackból sárgadinnyéből málnából körtéből banán..s még van pár..eezek kicsit jobban hizlalnak.. akkor 1-2honap se..és eredmény lesz :) tapasztalatból mondom:)sok sikert neked!
2011. jún. 30. 19:03
 7/7 csokissüti002976 ***** válasza:

Napi 2-3x megcsinálod ezt:

(remélem normálisan le tudom írni): Közepesen lábujjhegyre állsz, aztán "felnyújtózkodsz" "nagyonlábujjhegyre" :D 2-2 másodpercet kell tartani. ebből 2×25-öt. (1,5-2 hét múlva látszik)

2011. jún. 30. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!