Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A karomon fentmaradó "felesleg...

A karomon fentmaradó "felesleget" milyen gyakorlatokkal tudnám eltüntetni?

Figyelt kérdés
15éves lány vagyok, jelenleg 58kiló. Áprilisban kezdtem el diétázni,illetve nem is diétázni, hanem egészségesebb életmódot élni,mint előtte. Nagyon vastag karom volt mikor elkezdtem normálisan étkezni, első hónapban ez nagyon le is ment, (első hónapban több mint 10kilót fogytam, nem tudom hogyan, nem éheztem pedig) De sajnos a karomon nagyon lóg a bőr :S inkább lenne vastag,de ne lógna. Mivel feszesíthetném?? Vagy súlyzós edzés?De milyen súlyzókkal,és mégis hány percig? Vissza fog húzodni, idővel? annyira nem lóg, de kb 5-6 cm így lelóg tuti... Nem baromsággal fogytam amúgy, hanem reggeli zab, tízórai yoghurt, ebéd hús meg saláta, uzsonna kefir,paradicsom, vacsora csirke +paprika paradicsom. szóval nem hinném h mert izmot vesztettem. Segitsetek!!! mit tegyek? Plasztikai sebész kizárva!(mielőtt még valaki mondaná) köszi
2009. aug. 13. 21:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Te még csak 15 éves vagy, nincs az a (tisztességes) plasztikai sebész, aki hozzádnyúlna. De nem is kell. Igen súlyzós edzés, 4x nyolcas sorozatokat nyomjál és elég az lkg-os súly is. És végezz sok-sok női fekvőtámasz gyakorlatot - leteszed a földre a térdedet és vállszélességben támaszkodva nyomod ki magad. Ezen kívül használj fürdés után testápolót, létezik (talán Dove) bőrfeszesítő változat is.
2009. aug. 14. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!