Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogytam még semmit?

Miért nem fogytam még semmit?

Figyelt kérdés
2 hete fogyózom. diéta + mozgás. nem koplalok, 1200-1500 kcal megy le egy nap, és majdnem mindennap mozgok. vagy egy óra szobabicikli, vagy fél óra + torna 40 perc. de eddig egyáltalán nem látszik, hogy csinálnék valamit. am pajssmirigyemmel nincs gond, 265 cm magas vagyok, és kb. 68 kiló.
2011. aug. 25. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Remélem 165 vagy, mert a 265-höz a 68 kiló kevés lenne :PPPP

Egyébként van akinek megindul az elején a fogyás, de olyan is, akinek beletelik hetekbe is, mire mutatkozik valami eredmény. Ezek szerint te az utóbbi kategóriába tartozol, ne add fel. Persze az is előfordulhat, hogy elszámoltál valamit a kalóriák terén...

2011. aug. 25. 14:06
 2/5 A kérdező kommentje:

bocs a bakiért:)

am nem számoltam el semmit. nem szoktam tök pontosan számolni, de a mai étrendem kb így néz ki:

reggeli: 2 db túrós palacsinta tk liszttel + egy pohár tejes kávé (kb 500 kcal körül lehetett)

ebéd: egy tk tortilla gombás-salátás töltelékkel + tzatziki

eddig ennyi, és nem is tudom, tudok e még enni, mert tök meleg van és nem kívánok semmit, csa iszok. ha valami eszek, az már nagyon lájtos lesz, meg este edzés után egy fehérjeturmix vízzel.

2011. aug. 25. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Maradj az 1500-nál, az adataiddal az 1200 koplalás.

2 hét még semmi. Eredmény kb. 1-2 hónap múlva.

2011. aug. 25. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:
én volt mikor napi 1400 mellett egy hónapig nem fogytam semmit sőt még híztam is .. hát elég jól kikészültem ..aztán hirtelen 2 nap alatt 1 kg fogytam ... érdekes ez .. valószínűleg azért nem fogysz mert menzesz előtt állsz , vagy épp közben iylenkor a szervezeted visszatartja a vizet, ne aggódj, hamarosan nagyon sokat fogsz fogyni ..sok sikert =)
2011. aug. 25. 14:41
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a vigasztaló szavakat, jólesett:) Amúgy nem akarom abbahagyni, csak olyan rossz, hogy mozgok egy csomót, meg nem eszem össze-vissza, de eddig nincs látszatja. Na de remélem majd lesz:)
2011. aug. 25. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!